Dirt Delux reviewt haar favorieten | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

Dirt Delux reviewt haar favorieten

Dirt Delux reviewt haar favorieten

MXUP Records all star Dirt Delux reviewt deze maand weer vijf dikke tracks! Inspiratie voor jou als muziekliefhebber of dj. Check it out!
 

AXXIK - Damn #MXUPRecords
Een getalenteerde producer uit Oostenrijk die je zeker in de gaten moet houden! Axxik is hier na groot succes met zijn vorige release “Home” terug met alweer een super dikke plaat namelijk “Damn”. Waar de track een beetje old school/ hip hop achtig begint, verandert deze plaat al snel in een dikke EDM knaller… Leuke samples bovenop een dikke kick en het blijft spannend overal omdat er van alles gebeurt in de track. Even checken dus en dit is ook zeker mijn nummer 1 van deze week!Olly James - Bad #MaxximizeRecords
Ik volg Olly James al een tijdje en bijna elke keer ben ik weer enthousiast over zijn producties. Dit keer ook weer met deze plaat: “BAD”. Een pittige plaat met veel energie en veel variatie zodat je hem helemaal tot het einde wil beluisteren. De stoere vocal maakt hem helemaal af en zit er overal lekker in. Zeker even checken!

AWIIN - Swang #RevealedRecords 
Een lekkere vibe, super dope synth werk en ’n drop die er heerlijk in valt… Alle ingrediënten voor een toffe ADE sampler van Awiin op Revealed Records. Er gebeurt van alles in de track terwijl de beat heerlijk door bounced. Eentje om toe te voegen aan je collectie!

Krosses - Gold (Retrovision Remix) #MixmashRecords
Van het origineel van Krosses werd ik al erg blij vooral met de fijne vocal. Het heeft iets zachts en heel moois. De jonge, Franse producer/remixxer Retrovision komt hier met ’n in mijn ogen nog betere versie… De track heeft ’n super chille flow en de drop klinkt ook top met de vocal chops. Deze remix maakt de song helemaal af. Nice job! 

Crossnaders - Instinct Killa #SpinninRecords
Ik ben al een tijdje fan van de muziek van Crossnaders. Ik werd ook hier zeker weer weggeblazen door deze dikke Trap track. Origineel, goeie vibe, goeie elementen en een mysterieuze melodie. Alles zit goed op z’n plaats. Goeie vocal effects ook… Gewoon even checken dus! 

Genre: