Review Top 5: Dirt Delux (week 02) | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

Review Top 5: Dirt Delux (week 02)

Review Top 5: Dirt Delux (week 02)

 

Luis Patty - Flexx #Music on
De venezulaanse DJ/ Producer en eigenaar van een platenlabel in Venezuela Luis Patty komt hier met een een dikke housetrack; “Flexx”. Wat een heerlijke plaat is dit! Precies wat ik wil horen als ik in een club sta. Daarom ook boven aan in mijn top 5 dit keer. Niet te veel poespas, wat deze track juist zo heerlijk maakt.

Gewoon een dope beat die lekker doorloopt en een goede synth sound. Zeker de moeite waard om even te checken!

Dirtystack - At night #PandaFunk
Een hele unieke eigen sound heeft deze track van Dirtystack (New Orleans). Er zitten erg veel leuke elementen in verwerkt. Erg dope sounds! De track heeft een lekkere hip hop achtige beat en begint rustig. Dan een soort drum & bass achtige opbouw gevolgd door een super vette drop met een lekkere synth lead. Kort erop weer een opbouw en dan die 2e drop. Masterlijk!

Heel uniek en zeker even checken dus! Nice job Dirtystack!

Hardwell & Quintino - Baldadig #RevealedRecordings
2 masters at work hier...! Dat kan dan ook niet anders dan dat hier een dikke plaat uit komt. Er zit lekker veel beweging en energie in de track. Bubbling achtige invloed en tegelijkertijd ook een goede “dirty house” sound. De dancehall vocal past er ook goed overheen en de lead synth is ook briljant. Krijg gelijk energie van deze track. Zeker weten toevoegen aan je collectie!

Frame - Mercury #2dutch

Frame is een DJ/ producer uit het zuiden van ons landje, Maastricht. Hij kreeg eerder al veel support voor zijn bootlegs. Eerder releasete hij al platen op Musical Madness met o.a support van grote namen als Ummet Ozcan, Paul Oakenfold en Sick Individuals. De track “Frame" heeft een heerlijke “groovy vibe” en heeft ook weer iets duisters door de lage lead synth. Ook de vocal zit erg goed in het nummer. 

Wat houdt je tegen om even te luisteren?

Teknoclash - Give it to me #MXUP Records
“Give it to me”! Een opzwepende lekkere (bass achtige) house track met een ietwat geheimzinnige opbouw en een heerlijke doorlopende dikke drop met een erg aangename sound. De track is zelfs gratis te downloaden en behoort tot de "pink serie releases” van MXUP Records.

Geen reden om niet even op onderstaande link te klikken en de track te luisteren en te downloaden.

Genre: