Prijzen | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

Prijzen

Prijzen

 

1ST PRIZE 

STARBEACH - 2015 ANTHEM + VIP FLIGHT BY GOFUN 
Starbeach is één van Europa ‘s meest populaire openlucht feest locaties, die producers een unieke kans bieden om door te breken in de alsmaar groeiende dance scene.
GoFun is al bijna tien jaar dé specialist op het gebied van jongerenreizen. Jongeren die voordelig op vakantie willen, nieuwe vrienden willen ontmoeten, zonnen en vooral heel veel willen feesten, kunnen bij GoFun terecht voor de vakantie van hun leven. 

DJ MAG NL - TALENT INTERVIEW  
DJ Mag NL is hèt dj & dance platform van Nederland en Vlaanderen. Zowel online als offline (in het magazine) worden er gave artikelen geschreven over de winaar. In het magazine wordt een groot Talent Interview aan de winaar gewijd en daarnaast krijgt deze ook een jaarabonnement. 

POWERHOUSE MUSIC - TRACK RELEASE  
Powerhouse Music is verantwoordelijk voor de release van de track op DSP’s als Beatport, iTunes, Deezer en overige dance DSP’s. Beheert de volledige masterrechten van de track en zal de promo verzorgen. 

BMG TALPA MUSIC - TRACK PUBLISHING 
BMG zal de auteurrechten beheren en administreren. Daarnaast zullen zij ook de creatieve begeleiding verzorgen waaronder co-producties, vocals, songwriters en A&R voor toekomstige producties. 

FUTURE MUSIC TALENT - MANAGEMENT & BOOKING SUPPORT 
FMT is verantwoordelijk voor de afronding van de track en promotie via GLOWINTHEDARK. Daarnaast is het verantwoordelijk voor het management en bookings via FMT zelf en haar partners wereldwijd.

GLOWINTHEDARK - PRODUCTION SUPPORT  
GLOWINTHEDARK zal ondersteunen in het afronden van de track.
GLOWINTHEDARK is een DJ/producer-duo dat in razend tempo de internationale dance scene binnen is gedrongen en behoort daarmee tot de meest veelbelovende internationale acts. In 2013 ging GLOWINTHEDARK een samenwerking aan met David Guetta. Dat resulteerde in de clubhit 'Ain't A Party', die vervolgens in de Top 3 op Beatport belandde. Ook de hit 'NRG', samen met Chuckie, leidde tot een Beatport notering. 

EXTRA TOEGEVOEGD: DANCEFAIR - FREE LIFETIME ENTRANCE
Dancefair is een tweedaagse educatieve vakbeurs in de Jaarbeurs Utrecht, voor iedereen werkzaam in de elektronische muziek industrie – of droomt over een loopbaan in deze sector. Met een bezoekersaantal van 5000 personen die meer dan 200 seminars en workshops bezoeken verdeeld over achttien ruimtes, wordt Dancefair beschouwd als hét grootste educatieve elektronische muziek evenement wereldwijd.

PLUS STUDIO GEAR FOR THE TOP 3   

 

1E WORTH  € 3.500 2E WORTH  € 2.5003E  WORTH  € 1.500

BAX-SHOP, € 300 VOUCHER
NI KOMPLETE 10 ULTIMATE
NI KOMPLETE KONTROL S49
BITWIG STUDIO
RME BABYFACE
ISOACOUSTICS ISO-L8R155
KRK RP6G3
ARTURIA V COLLECTION 4

 

BAX-SHOP, € 150 VOUCHER 
BITWIG STUDIO 
LIVID BASE II
NI KOMPLETE KONTROL S25
IZOTOPE OZONE 6 ADVANCED
ISOACOUSTICS ISO-L8R155
KRK RP5G3 
KRK KNS-8400


 

BAX-SHOP, € 50 VOUCHER
BITWIG STUDIO
IZOTOPE OZONE 6 ADVANCED
MOOG WERKSTATT-01
ISOACOUSTICS ISO-L8R130
KRK KNS-6400
ARTURIA BEATSTEP
 


 

GEAR PARTNERS

     

MEDIA PARTNERS 

         

SUPPORTED BY