Producer contest | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

Producer contest

DJ Mag NL Producer Contest powered by Starbeach

DJ Mag Producer Contest

PRODUCER CONTEST GESLOTEN


De jury gaat vanaf nu in beraad en zal alle tracks beluisteren. Daarnaast duiken wij in de data om na te gaan of iedereen op een eerlijke manier stemmen heeft verkregen. Binnenkort publiceren wij de definitieve TOP 10. Houd deze website en onze social media dus goed in de gaten!

DIT is de prijs die je kunt winnen! Als jouw productie als beste wordt verkozen door de vakjury dan win jij:
  • Starbeach: 2015 Anthem + VIP flight by GOFUN
  • DJ MAG NL: Talent Interview
  • Powerhouse Music: Track release
  • BMG Talpa Music: Track publishing
  • FMT: Management & Bookings support
  • GLOWINTHEDARK: Production support

Oftewel, jouw track wordt dé Starbeach Anthem van 2015, gereleased op het Powerhouse Music label met publishing support en begeleiding van BMG Talpa Music, wordt het management compleet voor je verzorgd door FMT en gaat GLOWINTHEDARK samen met jouw je track afronden! 

En dat is niet alles...
Mocht je helaas (om wat voor reden dan ook) net naast de winst grijpen, wees dan niet getreurd. De top 3 ontvangt namelijk studio gear met een totale waarde van maarliefst € 7.500,-, zodat je alsnog dat ene zetje krijgt die je nodig hebt om het verschil te gaan maken! Shoptegoed van Bax Shop en studio gear van de volgende merken: Native Instruments, KRK, Moog, Arturia, Izotope, IsoAcoustics, Livid, Bitwig en RME. De winnaars van de contest worden tijdens de Dancefair 2015, in het weekend van 21 & 22 februari, bekend gemaakt op de DJ Mag NL stand.
Voor het volledige prijzenpakket klik hier

GEAR PARTNERS

     

MEDIA PARTNERS 

         

SUPPORTED BY

                

Pagina's