Skip to main content
Sarah Ottow
27 September 2023, 17:00

Tomorrowland trapt het 20-jarig jubileumfeest af tijdens Amsterdam Dance Event

Ontdek de magische Tomorrowland Expo in hartje Amsterdam van 18-20 oktober

Tomorrowland ADE
Credit: Delio

Tomorrowland viert volgend jaar zijn 20-jarig jubileum en trapt het bijzondere jubileumjaar af tijdens Amsterdam Dance Event van woensdag 18 oktober tot en met vrijdag 20 oktober. Tomorrowland werd voor het eerst gehouden in 2005 in Boom, België, en is sindsdien uitgegroeid tot een van 's werelds meest iconische festivals, die de wereld al bijna 20 jaar verenigt. Het wereldberoemde festival transformeert nu drie dagen lang de historische locatie van De Rode Hoed in het bruisende hart van Amsterdam in een magische Tomorrowland Expo en biedt mensen uit alle hoeken van de wereld een unieke en gratis ervaring. 

Mensen krijgen ook een speciale blik achter de schermen van de creatie en oorsprong van het 2023 'Adscendo'-thema door het gerenommeerde creatieve team van Tomorrowland, en ontdekken alle nieuwigheden en innovaties, waaronder een Solo Vida Bar met excentrieke Tomorrowland-cocktails en een Tomorrowland Store met de gloednieuwe Happicon Collection.

Op vrijdag 20 oktober kunnen mensen deel uitmaken van de exclusieve avant-première van de langverwachte Tomorrowland 2023 'Adscendo' Aftermovie, die zal plaatsvinden in het iconische Koninklijk Theater Tuschinski. Speciaal georganiseerd tijdens de meest invloedrijke bijeenkomst voor wereldwijde elektronische muziek, worden toeschouwers getrakteerd op een unieke ervaring, waarbij ze als allereerste de meest magische momenten van de 17e editie van het festival herbeleven.