Skip to main content
News

Dit jaar tilt het SXM Festival de festivalervaring naar nieuwe hoogten

Fase één van de line-up van dit jaar is een lijst met namen als Kevin Saunderson, Loco Dice, Shimza en Tiefschwarz en nog veel meer

SXM geoh.photo
Credit: geoh.photo

Sinds het debuut in 2016 is SXM Festival gefocust gebleven op het samenstellen van line-ups die legendarische namen en opkomende acts uit verre uithoeken van de wereld verenigen. Enkele van de meest gevierde selecteurs en live-acts van Clubland zakten af naar St. Martin en dat zal in 2024 weer het geval zijn. 

Dit jaar tilt het SXM Festival van een week de festivalervaring naar nieuwe hoogten. Deelnemers worden uitgenodigd om hun eigen ervaring te ontwerpen voor drie tot zeven dagen van magische herinneringen. SXM Festival is een plek waar individualiteit wordt omarmd en je vrij bent om je eigen unieke geest te weerspiegelen terwijl je dit tropische eilanduitje ontdekt met een opwindende elektronische soundtrack die zich dag en nacht afspeelt. 

Julian Prince van SXM Festival: "Met veel enthousiasme en verwachting presenteren we Phase One van de line-up van 2024, het begin van onze zevende editie. Deze lancering zet de toon voor een ongelooflijke reis van muziek, kunst en eenheid. De zorgvuldig samengestelde line-up is een bewijs van onze niet-aflatende inzet om onze festivalgangers een onvergetelijke ervaring te bieden. Het is een viering van de grenzeloze creativiteit en passie binnen de elektronische muziekgemeenschap."

Hoewel er dit jaar gloednieuwe en opwindende locaties komen, is het beroemde centrum van SXM Festival Happy Bay van woensdag tot zondag. Het is een afgelegen privéstrand genesteld in de jungle en de thuisbasis van het iconische Arc Main Stage en het meeslepende Ocean Stage. Andere hoogtepunten zijn een reeks dagfeesten om uit te kiezen, waaronder Boho Beach, de beruchte Villa Party op zaterdag en satellietfeesten met beperkte capaciteit, waaronder de Boat Party met dj's die de epische reis soundtracken, samen met het nu wereldberoemde Panorama-feest, waar feest op de top van de hoogste berg van Sint Maarten met een adembenemend uitzicht van 360 graden. Binnenkort worden er meer dagfeesten aangekondigd, waarbij geheime villafeesten te ontdekken zijn. 

Kom nu op de wachtlijst voor de volgende voorverkoop die binnenkort om sxmfestival.com komt. Tickets te koop 2 november 2024. 

Line-up: Phase One

ADAM TEN
ADASSIYA (LIVE)
AJ CHRISTOU
ANDREY PUSHKAREV
ANJA SCHNEIDER
CHKLTE
CHUS
DANA RUH (LIVE)
DAOX
DEWALTA
DOC MARTIN
DOSEM
ELI & FUR
ELIF
ELLA ROMAND (LIVE)
FLEUR SHORE
HARRY ROMERO
HUSA & ZEYADA (LIVE)
ILARIO ALICANTE
KADOSH
KEVIN SAUNDERSON
LOCO DICE
LUNAR DISCO
MARCIA CARR
MIRA
ROY ROSENFELD
SHIMZA
SHUBOSTAR
SINCA
SKATMAN
TAL FUSSMAN
TIEFSCHWARZ
TONY Y NOT