Skip to main content
DJ Mag
25 September 2023, 17:00

Charlotte de Witte kondigt 'High Street Remixes' EP aan met Astrix en Amazingblaze

De Belgische technogigant zal ook de hele nacht een set spelen in de Shrine Expo Hall in LA

Charlotte de witte remix

Charlotte de Witte heeft een nieuwe reeks remixes aangekondigd voor de 'High Street' EP op haar KNTXT-label, met Astrix en Amazingblaze.

Het remixpakket arriveert op 28 september en is de laatste release van de Overdrive-campagne van De Witte, die in het voorjaar van 2023 van start ging met twee uitverkochte shows in The Brooklyn Mirage.

De 'High Street Remixes' EP bevat twee energieke remixes van KNTXT-signee, Amazingblaze, en psytrance-artiest Astrix.

"Na maandenlang deze tracks tijdens mijn sets te hebben gespeeld, ben ik super enthousiast om eindelijk aan te kondigen dat de High Street Remixes EP binnenkort uitkomt in samenwerking met Astrix en Amazingblaze," zei de Witte over het project.
 

Ze vervolgde: "Amazingblaze raakte High Street aan, zette zijn kenmerkende geluid er overheen en veranderde het in goud. Astrix en ik raakten verbonden nadat ik een van zijn nummers speelde tijdens mijn sets en we zijn in contact gebleven om muziek te blijven delen, zij het in een ander genre. Samen hebben we twee totaal verschillende werelden met elkaar laten botsen en een brug gebouwd die eigenlijk zo logisch is."

'High Street' werd oorspronkelijk uitgebracht voorafgaand aan de 'Overdrive'-ep van de Belgische technoster, die in mei arriveerde als anker voor haar Overdrive-campagne. De single was de afgelopen maanden een vaste waarde in de dj-sets, waaronder haar Spring North American tour.

Naast de 'High Street Remixes EP'-drop, zal de Witte op 29 september een hele nacht soloshow geven in de Shrine Expo Hall in Los Angeles.

Later dit jaar zal de al lang bestaande Broadwick-partner haar KNTXT-merk brengen voor een set in de nieuwste magazijnlocatie van Londen, DRUMSHEDS. Tijdens de eerste 12 feesten zullen ook Bicep met een Chroma/AV DJ Set, SHERELLE, Sub Focus, Kelly Lee Owens, Marcel Dettmann, DJ EZ en nog veel meer optreden.

De 'High Street Remixes' EP is vanaf 28 september verkrijgbaar via KNTXT. Lees hier meer over de inkomende releases van Charlotte de Witte.