‘Vaderland’ is de nieuwe van Jebroer, Darkraver en Outsiders | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

‘Vaderland’ is de nieuwe van Jebroer, Darkraver en Outsiders

‘Vaderland’ is de nieuwe van Jebroer, Darkraver en Outsiders

Onomstreden is Jebroer allerminst. Schooldirecteuren, Kerken en andere instanties zijn vaak niet blij als de rapper komt optreden. Dat resulteerde al in meerdere gecancelde boekingen. Toch wordt zijn muziek door de meeste mensen goed ontvangen, zo ook op de redactie van DJ Mag NL! Zijn nieuwe track met Outsiders en The Darkraver heet Vaderland.
 

Inmiddels hebben de tracks van Jebroer, waaronder Engeltje en Kind van de Duivel, grote bekendheid gekregen. De nieuwe track met The Darkraver en Outsiders belooft wederom een dikke hit te worden!

Jebroer:
“Outsiders, The Darkraver en ik hebben al eerder een release gedaan die 'Helicopter' heet en inmiddels 1.7 miljoen streams en 3 miljoen views heeft behaald. De 'Helicopter' was vorige zomer een ding waarbij je tijdens je show je shirt uitdeed samen met het publiek en deze boven je hoofd zwaait met z’n allen. Dit had een anthem nodig en die hebben we gemaakt. Tegenwoordig hebben mensen hun shirt al zwaaiend uit voor de show begint. In mijn ogen was dit voornamelijk een hype liedje. We wilden daarom graag terug de studio in om een liedje met sterkere teksten en een logisch arrangement te maken.”

Feesten voor je Vaderland!
“Daar is de track ‘Vaderland’ uit gekomen. 'Feesten voor je vaderland' is een soort gezegde dat vaak wordt gebruikt en gelijk staat aan helemaal van god los gaan. Outsiders, The Darkraver en ik hebben één ding gemeen en dat is dat we wel van een feestje houden. Of tien. Op één avond. Het hele leven is een feest en we hebben dit nodig. Dit is onze benzine. Wanneer alles bijvoorbeeld even niet gaat en je staat on stage is dit ons medicijn om even alles te vergeten en te genieten van het moment. 100% geluk. Dit is niet voor iedereen weggelegd. Een ander zou misschien het loodje leggen. Kijk naar Darkraver hij is al aardig op leeftijd en leeft nog steeds alsof is 18 is. Ik hoop dat ik het zo lang volhou als hem.”

Great trio
“Verder zijn Outsiders en ik de laatste tijd veel samen en hebben veel gemeen. Allebei losbandige mannetjes met hart op de tong. We kunnen het goed met elkaar vinden. Darkraver is een Legend en de allerbeste vriend van Outsiders. Dus deze combo van ons 3 samen is Goud.”

Check ‘m hieronder!

Genre: