Review: Hardstyle door DJ Thera | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

Review: Hardstyle door DJ Thera

Review: Hardstyle door DJ Thera

 

Alphaverb & The Machine
Smokemachine
Theracords
Op elk groot feest staan ze weer, die gave, maar veel te lawaaierige CO2-kanonnen en altijd met op het verkeerde moment. Alphaverb en The Machine besloten die lawaaisounds nu eens wél perfect passend in een track te gooien en het resultaat is een van de grootste raw hardstyle-hits van deze zomer! Gegarandeerd knallen!

Re-Mind & Amentis
Insecure
Gearbox Digital
Het in razend tempo groeiende label Gearbox geeft altijd talenten de kans om zichzelf te bewijzen. Goede voorbeelden zijn de Duitser Re-Mind en de Nederlands-Duitse combinatie Amentis. Hun samenwerking Insecure geeft een goede blauwdruk weer van de raw hardstyle en wat op dit moment helemaal in de smaak valt bij het grote publiek.
7,5/10

Digital Punk & Radical
Redemption
Protest Of Indignation
A2 Records
Twee grootheden in de raw die samenwerken aan één track. Niet altijd levert dat het gewenste resultaat op want de verwachtingen zijn zeer hoog. Maar Digital Punk en Radical Redemption weten het te flikken! Niet alleen lossen ze de verwachtingen in, ze overtreffen deze zelfs! Hun track Protest Of Indignation is een parel en een van mijn favoriete tracks van het moment.
9/10

Apexx
Obey
Fusion 
Een nieuwe artiest op het legendarische Fusion-label? Niets in minder waar, Apexx is een van de twee gasten achter het Schotse Shellshock. Apexx besloot zijn eigen weg te kiezen en hoe! Obey is een van die platen die je zo niets zeggen, maar als je ‘m dan hoort, dan is het gelijk: “Oh is dat die track!” Geweldig sounddesign en wie houdt er nu niet van ontzettend lompe kicks? 
8/10

Delete
Level (Phuture Noize Remix)
Theracords
Er komt een heuse remix release van bekende Deletetracks aan op Theracords. Ondergetekende kijkt het toch een beetje met argwaan aan, want blijven de tracks in een ander jasje wel overeind staan? De remix van Level in ieder geval wel! Phuture Noize geeft een geweldige eigen draai aan de welbekende bass bass treble treble-vocalen en behoudt de power van het origineel. Geen makkelijke opgave, waarvoor erg veel respect!
8,5/10

Re-Style
Hypnosis
Foolish
Ik had eerlijk gezegd niet verwacht een track van een hardcore artiest op een freestyle-label te gaan bespreken, maar wat is Hypnosis toch een fijne track! Het voordeel van freestyle is dat er outside the box geproduceerd wordt en toevallig past deze track echt perfect in een raw hardstyleset! Vette oldschool invloeden met smerige kicks, erg tof!
8/10

Genre: