Promo komt met bijzonder (gratis) event: XXV Aftershock | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

Promo komt met bijzonder (gratis) event: XXV Aftershock

Promo komt met bijzonder (gratis) event: XXV Aftershock

Op 2 december staat in Amsterdam een mooie hardcoredag op de de planning. In de avond vinden hier onder andere Pandemonium en Angerfist – Creed of Chaos plaats. Overdag staat Club AIR in het teken van hardcore!
 

DJ Promo organiseert hier namelijk een event, genaamd XXV Aftershock. Hardcore bestaat dit jaar 25 jaar en dat werd natuurlijk al gevierd tijdens Thunderdome, maar nu is het tijd voor Aftershock. DJ Mag NL sprak Promo in aanloop naar het event van aanstaande zaterdag.

Met welke achterliggende gedachte houd je dit evenement?
“In voorgaande jaren hebben we de geweldige Thunderdome diehard events gehad. Toen bleek dat dat dit jaar niet haalbaar was leek het ons leuk om toch iets te organiseren voor de mensen die deze dag al aanwezig zijn in Amsterdam. Jaarlijks komen er veel mensen uit het buitenland naar Nederland voor onder andere Pandemonium en daarom willen we een leuke get together houden waar je alvast in de mood kunt komen voor ’s avonds en tegelijkertijd met vrienden en bekenden, onder het genot van een drankje, een dansje kunt doen.”

Kun je een tipje van de sluier oplichten wat betreft de invulling van deze middag?
“Het plan is dat ik een drie uur durende set ga doen waar diverse collega’s en plaatje mee zullen draaien. Ik zeg een plaatje want ik ga proberen zoveel mogelijk van vinyl te draaien. Uiteraard gaan we geheel in het teken van het 25 jarige bestaan van hardcore diverse jaartallen de revue laten passeren.”

Het is een gratis evenement dat begint om 15.00u tot 18.00u. Kan je uitleggen waarom deze bijzondere tijd?
“Zoals ik al eerder aangaf zijn veel mensen overdag al aanwezig in de stad en het geeft op deze manier ook een meer gemoedelijke sfeer vind ik. Het is niet zo zeer een feest, maar meer een gezellig samenzijn waar bezoekers bijvoorbeeld ook een handtekening of foto kunnen scoren met een van de dj’s. Daarnaast willen we ook niet in de weg zitten van de events ’s avonds en maakt het dit evenement ook gelijk uniek.”

Het event heet Aftershock. Heeft het iets te maken met dat grote feest dat op 28 oktober in de Jaarbeurs plaatsvond?
“Uiteraard is er de link, na de overweldigende reacties op mijn set op Thunderdome leek ons een Aftershock wel op zijn plaats. Op deze manier kunnen we nog even gezamenlijk terug denken aan naar mijn mening een van de beste edities van Thunderdome ooit.”

Wat: Promo presents: XXV Aftershock
Waar: Club AIR
Wanneer: Zaterdag 2 december - 15.00 - 18.00uur
Tickets: Nee, gratis entree!

Genre: