Sem Vox over de visie van DLDK | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

Sem Vox over de visie van DLDK

Sem Vox over de visie van DLDK

Armada nodigde Don’t Let Daddy Know uit in hun club voor een heerlijke avond. Sem Vox, resident en organisator van DLDK, draaide hier een set en uiteraard stond hij ons te woord!
 

Onlangs begon Don’t let Daddy know, in samenwerking met Armada Music, een label: DLDK Music. Inmiddels zijn er eerste releases, zoals Get It Up en Never Let You Go en dus was het tijd voor een eigen avond in de Armada Club!

“We zijn net een label begonnen, DLDK Music, en daar willen we dat soort muziekstijlen op releasen. Maar het moet wel passen binnen ons merk. Het moet op de radio passen, vrouwvriendelijk zijn en niet te hard.”

Je bent resident van DLDK, hoe is dat zo gekomen?
We zijn acht jaar geleden begonnen met E&A Events, we zijn toen begonnen met het organiseren van feesten. Toen draaide ik ook en zo is dat gegroeid. Vier jaar geleden zijn we met Don’t Let Daddy Know begonnen op Ibiza en vanaf toen ben ik resident dj geweest. Ik sta er heel dichtbij, dus ik weet precies wat onze muzikale visie is, dus die kan ik ook toepassen in mijn sets.”

 

Wat is die visie precies?
“We staan eigenlijk voor dance music en dan vooral edm, commerciële muziek. Wel met een stuk emotie. Als je onze line-ups bekijkt varieert dat van een Steve Angello tot Martin Garrix tot Third Party, maar ook wat harder zoals Ummet Ozcan. Maar we zullen nooit harder gaan. Dus geen hardstyle of trap. Dat past niet binnen ons concept.”

Je had het al over vrouwvriendelijkheid, vertel!
“Wat je aan ons publiek ziet is dat wij best wel veel vrouwen trekken. Dus echt 50-50. Maar om ze te behouden proberen we wel een bepaalde ‘gezelligheid’ in onze line-up te creëren. Zo hebben we artiesten die af en toe iets anders kunnen doen. Martin Garrix is daar een goed voorbeeld van, die draait verschillende stijlen door elkaar. Het is wel commercieel, maar de vrouwen vinden het ook leuk, omdat er een goede opbouw in zit en een toffe break. Dat échte knallen wordt uiteindelijk wat minder, denk ik.”

Hoe kan jij jouw stijl terug laten komen in het concept?
“Als je naar mijn releases kijkt, ga ik vrij breed. Ik wil als artiest niet in een hoek gestopt worden, ik wil juist breed zijn. Je ziet het aan Hardwell die urban door zijn sets heen draait, bijvoorbeeld. Maar ook Axwell^Ingrosso, zij doen dat ook. Ik ben zelf begonnen als hip hop dj, dus ik vind dat erg leuk. Toen draaide ik al alle stijlen door elkaar, nu kan dat ook.”

 

Genre: