Hardwell in de prijzen voor innoverende technologie! | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

Hardwell in de prijzen voor innoverende technologie!

Hardwell in de prijzen voor innoverende technologie!

Op 20 april werden in Amsterdam de SpinAwards uitgereikt, Hardwell nam de prijs voor ‘Digital Celebrity’ mee naar huis, die dit jaar voor het eerst werd uitgereikt.
 

De dj werd geprezen om zijn creatieve en vernieuwende toepassingen op social media, de jury was vooral onder de indruk van zijn Facebook Bot die hij vorig jaar als eerste muziekant ooit lanceerde en waarmee hij fans de mogelijkheid biedt om met hem in contact te treden en de manier waarop Hardwell als eerste dj ter wereld experimenteert met blockchain-technologie, waarmee artiesten direct uitbetaald kunnen worden. Hardwell nam het in de catagorie ‘Digital Celebrity’ op tegen Anna Nooshin, Tim Hofman en Nikkie Tutorials.

Hardwell: “Dit is een geweldige waardering voor mij, maar vooral voor mijn team. Samen kijken we continu welke innovaties en nieuwe technologieën we in kunnen zetten voor mijn fans over de hele wereld. Onze avonturen met onder meer blockchain en de bot zijn daar goede voorbeelden van. We zijn klaar om de hele muziekindustrie op zijn kop te zetten, dit is pas het begin.”

Lees hier meer over de Facebook bot technologie van Hardwell, door Dennis Doeland!

Beeld Roos de Haan, www.roosdehaan.nl

Genre: