#36 - Top100DJs special | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

#36 - Top100DJs special

#36 - Top100DJs special

DJ Mag NL geeft ook dit jaar weer een Top 100 DJs special uit. Hierin staat alles wat je wilt weten over de populairste dj’s van de wereld in 2017. De nieuwe #1 staat natuurlijk op de cover. 

De volledige lijst inclusief next 50!
Deze Top 100 Special staat niet alleen in het teken van de #1, maar gaat ook over de andere 99. Daarom heel veel interviews! Verder kan je ook checken wie de Top 100 net niet gehaald hebben in de lijst met de Next 50.

Wederom het populairst!
And the winner is… Martin Garrix! Tijdens AMF werd de Top 100 DJs bekendgemaakt en bovenaan de lijst prijkte zijn naam. Voor het tweede jaar op rij kreeg hij de meeste stemmen van het publiek. En daarom staat Martin Garrix op de cover van DJ Mag NL editie #36.

Nicky Elisabeth: winnares Vinylized
De Amsterdamse Nicky Elisabeth won de prestigieuze producerscontest Vinylized, dat werd tijdens Amsterdam Dance Event bekendgemaakt. Het winnen van deze contest kan niets anders betekenen dan dat ze een grote toekomst tegemoet gaat.

Deadly Guns: harde kicks met korte breaks en hoog bpm
Hij maakte het anthem van hét uptempo hardcore-evenement genaamd Snakepit. In het interview met DJ Mag NL onthult Deadly Guns dat er een album aan zit te komen en vertelt hij wat de kracht van uptempo hardcore is.

Report: Amsterdam Dance Event
Wat een belevenis was het weer. Bijna een week lang stond onze hoofdstad in het teken van dance. Uit negentig landen kwamen bij elkaar bijna vierhonderdduizend mensen naar Amsterdam. Een record! Wat je gemist hebt, lees je hier!

Tech
Naast toffe interviews ook in deze editie weer veel aandacht voor de technische kant van de dancescene met reviews van de tofste producten.

In de studio met... Angerfist
Verreweg het grootst in zijn genre: hardcore. Danny Masseling a.k.a. Angerfist gaat schuil achter zijn kenmerkende masker maar zijn sound is minstens zo kenmerkend. DJ Mag NL dook de studio in met de Denekamper.

Debuutalbum Sam Feldt
Een album dat de zomer in je huiskamer brengt. Met Sunrise weet Sam Feldt de juiste snaar te raken bij de luisteraar. DJ Mag NL sprak de Brabander over zijn album, optreden en zijn hondstrouwe fans.

Deze editie verschijnt op 14 november. Bestel 'm nu in de webshop!