SOLD OUT | #34 - Afrojack | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

SOLD OUT | #34 - Afrojack

SOLD OUT | #34 - Afrojack

Deze editie is tijdelijk uitverkocht. Vanaf midden oktober kun je 'm weer bestellen!

Cover: Afrojack
No introduction needed. Deze man heeft zijn sporen dubbel en dwars verdiend! Tien jaar in het vak, grote hits, wereldberoemd en een birthday party in de Rotterdam Ahoy.

Rebekah kiest er 10
Tien wat? Tien tracks! De techno-dj kiest de tien tracks die haar het meest geïnspireerd hebben en hebben gevormd tot de artiest die ze nu is. Er zitten wat verrasingen tussen...

Ibiza seizoen in volle gang!
De zomervakanties zijn allemaal geboekt. Als danceliefhebber is Ibiza net walhalla, maar zie jij door alle bomen het bos nog? DJ Mag NL zet de vetste feesten op een rijtje.

Guess who's back?!
Zijn creativiteit bracht hem langs verschillende stijlen, hierdoor verliet Headhunterz de hardstylescene. Hij richtte zich op andere muziek. Maar raad eens wie weer terug is?

Profiel: Davide Squillace
DJ Mag NL ging op reis! En wel naar Sónar Barcelona. Tijdens een uitgebreide lunch spraken wij Davide Squillace over zijn label, geldzaken in de scene, artistieke ambities en zijn Blender Project!

Weer eigen event Radical Redemption
Maar deze keer niet in AFAS Live (voormalig HMH). Nee, deze keer gaat The Radical het anders aanpakken, namelijk in Breda. Lees er alles over in dit uitgebreide interview.