#9 - Dimitri Vegas & Like Mike | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

#9 - Dimitri Vegas & Like Mike

#9 - Dimitri Vegas & Like Mike

Coverinterview
In deze editie een cover interview met Dimitri Vegas & Like Mike, het dj/producer duo waar iedereen het over heeft. Met hun aanstekelijke sets op het megafestival Tomorrowland en hun gigantische electrohouse producties zijn deze rijzende sterren in een razend tempo een van de grootste danceacts ter wereld geworden.

Festivalseizoen
De feesten schieten uit de grond en als je wilt kun je elk weekend van de zomer meerdere festivals bezoeken. Organisaties doen hun daarom flink hun best om bezoekers naar hun festival te halen. Bijzondere locaties en een eigen stijl zorgen ervoor dat intieme en grote festivals naast elkaar kunnen bestaan. Het wordt elk jaar duidelijker: het dancepubliek groeit enorm.

ALDA Events
Hij wilde met als ondernemer vroeger niet echt op de voorgrond treden en dus denkt Allan Hardenberg, bedenker en mede-eigenaar van ALDA Events, nog graag terug aan het verleden. Gelukkig ziet hij de toekomst óók rooskleurig en ziet ernaar uit om nieuwe concepten te lanceren. ALDA Events is samen met de dancescene op het juiste moment ontploft: het succes duurt voort.

In de studio met...
Door zijn liefde voor bijzondere geluiden ontwikkelde Petar Dundov een grote interesse voor elektronische muziek. Zijn laatste album Sailing Off the Grid is dan ook een verzameling van verschillende dynamische elementen.

KiNK
Een zelfverklaarde nerd die zich thuis voelt op het podium. KiNK experimenteert met muziek en laat zich inspireren door rare effecten en spannende synths. In mei verschijnt zijn nieuwe album. ’t Is een edgy project, volgens KiNK.

En nog veel meer!