#8 - Ferry Corsten | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

#8 - Ferry Corsten

#8 - Ferry Corsten

Coverinterview
Ferry Corsten heeft altijd zijn eigen koers gevaren. Zijn carrière had anders kunnen lopen, maar hij heeft zeker niet het gevoel dat hij de boot gemist heeft. “Ik heb gewoon een andere boot genomen”. Samen met Tiësto en Armin van Buuren beleefde hij de hoogtijdagen van de Hollandse trance en nog steeds behoort hij tot de absolute wereldtop. Hoe ziet een hij zijn toekomst? In de spotlights, of juist daarbuiten?

Hardstyle bassdrum base tutorial
Rob Papen ontwerpt software synths, jueweeltjes voortgekomen uit een leven lang experimenteren met de hardware verwanten. Omdat hij zijn ervaringen graag deelt bouw je na het lezen van zijn column in acht stappen je eigen hardstyle bassdrum bass.

In de studio met Solomun
De in kroatië geboren dj en producer heeft met zijn opvallende dj-sets, producties, remixes en labels DIYNAMIC en 2DIY4, de podia razendsnel veroverd in de afgelopen jaren. Wat is zijn geheim?

DJ Mag Clubnight & Masterclasses
DJ Mag trapt op 5 april af met een reeks masterclasses voor starters, met een zeer interessant programma en Q&A met De Sluwe Vos! Klik hier voor meer informatie. Daarnaast vindt de kick-off van de DJ Mag Clubnight plaats op 10 mei in de Luxor Live te Arnhem. Klik hier voor meer informatie.

DJ Marketing
Ook deze editie voorziet Denis Doeland je weer van de beste dj marketing tips. In deze editie gaat hij in over de steeds grotere rol die internet en de digitalisering gaat spelen in de muziekwereld, en dus ook een impact heeft op jouw carrière als dj.

Joop Junior
De hoge verwachtingen die aan hem worden gesteld – draaien op een tijd die zich niet direct voor zijn muziek leent – maken Joop Junior alleen maar creatiever. De technoproducer is gemotiveerd en gedreven om op geheel eigen wijze de aandacht van het publiek te winnen tijdens zijn anderhalf uur op Awakenings.

Sunnery James en Rian Marciano
Succesvol ondanks hun rebelse inslag. Zonder concessies te doen en met een heldere visie op de kracht van housemuziek. En onwaarschijnlijk, maar achter dit razend populaire dj-duo schuilt eigenlijk een stel nerds die van alles het fijne willen weten.

Queen of Ace
Jasja Heijboer heeft betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. De belangen van je artiesten beschermen gaat niet samen met de toffe chick uithangen. Door haar weloverwogen manier van handelen en bezielende leiding is het ‘dj-winkeltje’ gegroeid tot een uiterst succesvol dj-boekingsbureau dat grote namen representeert.

Reviews
Ook deze editie zijn er weer 92 tracks gereviewed. Wat zijn de nieuwe pareltjes in de categorieën: House & Electro, Trance, Tech Deephouse, Techno, Dubstep, Drum n Bass, Hardstyle en Hardcore?