#35 - ADE Special | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

#35 - ADE Special

#35 - ADE Special

Coverstory: Charlotte de Witte
De Belgische dj is de nieuwe superster in de technoscene, een scene waar je niet heel gemakkelijk tussenkomt. Toch weet ze zich als vrouw staande te houden. In ons coverinterview vertelt ze openhartig over vrouw zijn in de scene, je opstellen als een cold damn bitch en zelfacceptatie.

Amsterdam Dance Event 2017
It’s the most wonderful time of the year. En nee, het is nog lang geen kerst! ADE staat voor de deur en dat is in de dancescene de belangrijkste tijd van het jaar. Zowel voor de liefhebber, de dj, de producer, de booker, de manager en alle andere mensen die ook maar iets met dance te maken hebben. Van 18 tot en met 22 oktober is onze hoofdstad weer het middelpunt van de scene. In deze editie lees je er alles over. Een fictieve tour door ADE, tips van de redactie, Hard Dance Event en nog veel meer.

Interview: Joseph Capriati
Hij is al jaren razend populair onder het technopubliek. Joseph Capriati vult vele zalen en zal dat ook tijdens Amsterdam Dance Event doen tijdens Awakenings. DJ Mag NL ging in gesprek met de Italiaan.

Burgemeester van der Laan
Amsterdam is zijn stad. Burgemeester Van der Laan laat in het interview met DJ Mag NL weten: “Dance is vanuit het niets uitgegroeid tot een geweldig exportproduct. De ontwikkeling daarvan heeft zich deels in Amsterdam afgespeeld. Dat is iets om heel trots op te zijn.”

Album door the Baron of Techno​
Dave Clarke releaset na veertien jaar weer eens een album. “Wat er gebeurde toen het album af was? Het was achteraf best een vreemd gevoel. Een vriend vertelde me dat ik misschien een soort van artistieke postnatale depressie kon hebben”, vertelt Clarke.

In de studio met... Colin Benders
Dit maal dook DJ Mag NL de studio in met Colin Benders. Hij is ook bekend als hiphopartiest Kyteman. Een echte techneut waar alle producers wel wat van kunnen leren.

Tony Junior moet kiezen
Het leven is niet makkelijk en zeker niet in de rubriek Dilemma’s. Hier krijgen dj’s of producers het zwaar te verduren. In deze editie is Tony Junior aan de beurt, laat hij liever al zijn tattoos verwijderen of gaat hij liever zonder haar door het leven?

Deze editie verschijnt samen met de Decibel Special en ligt vanaf 26 september in de winkels!
Meer info over de Decibel Special vind je hier.