#33 - Festival Special | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

#33 - Festival Special

#33 - Festival Special

Festival agenda & guide 2017
Zie jij door de bomen het bos niet meer? Zijn er te veel festivals en jij kunt geen keuze maken? Don't worry! In onze superoverzichtelijke agenda vind je precies wanneer je naar welk festival kunt en welke grote artiesten er staan geprogrammeerd! O, en we hebben ook de allervetste festivals uitgelicht!

Vital label: Revealed Recordings
Een van de meest toonaangevende labels in de dancescene is Revealed Recordings. Het geesteskindje van voormalig #1 van de wereld Hardwell staat aan de top! Maar wie zit er eigenlijk achter het label en wat zijn de vijf belangrijkste releases tot dusver?

Sam Feldt kiest er 10
En wel de tien tracks die hem het meest hebben geïnspireerd als producer. Hij veroverde de wereld met zijn zomerse klanken. Hij omschrijft zijn stijl als zomers, luchtig en met een emotionele ondertoon.

Technogrootheid Dubfire
De Iraanse Dubfire is een van de bekendste technoartiesten van de wereld. DJ Mag NL ging met hem in gesprek over Nederland, zijn muzikale vrijheid en de keerzijde van het dj-bestaan.

Groot gevaar: gehoorschade
De meeste mensen zijn zich niet bewust van het feit dat hard geluid een groot gevaar kan zijn. Gehoorschade kan snel optreden en daarom is bescherming van groot belang. DJ Mag NL sprak gehoorspecialist Richard Seekles van RS Audio over de gevaren van hard geluid en wat je er tegen kunt doen.

3 anthems voor Free Festival
Dat er flink wordt uitgepakt op Free Festival dit jaar las je al in de vorige editie. Inmiddels is naar buiten gekomen dat er maar liefst drie anthems zijn: hardstyle door D-Sturb, hardcore door Nosferatu en freestyle door Darkraver en Rockerman.

De wereld over met Pan-Pot 
Grote dj's gaan heel de wereld over, zo ook het Berlijnse duo Pan-Pot. Voor DJ Mag NL hielden ze een dagboek bij en dus kunnen we lezen hoe het was in Genève, Amsterdam, Mannheim en Zagreb!

In de studio met... Psyko Punkz

En toen stond Wietse Amersfoort er nog alleen voor. Na jarenlang een duo te zijn geweest nam Wietse de producties en gigs voor zijn rekening. Om te laten zien wie hij is en waar hij voor staat komt hij met een persoonlijk album, genaamd Wietse.

Editie 33 verschijnt samen met de Mysteryland Special en ligt op 23 mei in de winkels!
Meer info over de Mysteryland Special vind je hier.