#32 - Axwell /\ Ingrosso | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

#32 - Axwell /\ Ingrosso

#32 - Axwell /\ Ingrosso

Wereldsterren: Axwell ^ Ingrosso
Na Swedish House Mafia ging het leven voor Axwell en Sebastian Ingrosso gewoon door. In 2014 besloten ze de handen weer ineen te slaan en verder te gaan als duo. DJ Mag NL spreekt het duo over muziek maken in Zweden, het leven na Swedish House Mafia en hun gezamelijke band.

David Guetta kiest 10 meest inspirerende tracks
Speciaal voor DJ Mag NL ging de grote David Guetta er eens goed voor zitten. Wat zijn eigenlijk de tien tracks die hem hebben gevormd tot wat hij nu is? Welke tracks zijn voor hem speciaal?

Exclusief interview met Rocco Veenboer (Awakenings)
De grote initiatiefnemer achter Awakenings geeft een interview aan DJ Mag NL vanwege het 20-jarige bestaan van een van ’s werelds meest populaire technoconcepten: Awakenings.

Belgisch supertalent
Jong en mooi, maar bovenal een waanzinnig getalenteerde muzikante. De Belgische Charlotte de Witte is iemand waar je nog veel van gaat horen de komende jaren.

Sh*t, ik ben een vrouw in de dancescene!
Vrouwelijke dj’s, je komt ze niet heel veel tegen. Maar er zijn er genoeg en sommigen zijn ook ontzettend invloedrijk. Denk aan de Mim en Liv Nervo! In hun column vertellen ze alles over het vrouw-zijn in de heftige dance-industrie.

The Godfather of hardcore: Paul Elstak
Maar liefst 30 kaarsjes mag de carrière van Paul Elstak uitblazen. Zonder hem had de hardcorescene er heel anders uitgezien. Nu is het bijna tijd voor zijn eigen event in Rotterdam Ahoy: B2S presents DJ Paul Elstak.

In de studio met… Joris Voorn
Vroeger maakte hij alles met een Roland TR-909, een synthesizer en een mixer. Tegenwoordig doet hij alles in Ableton, digitaal dus. DJ Mag NL sprak Joris Voorn in zijn thuisstudio in Amsterdam.

Dit en natuurlijk nog véél meer, lees je vanaf 4 april in editie #32.