#31 - Laidback Luke | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

#31 - Laidback Luke

#31 - Laidback Luke

Cover: Kung Fu-master Laidback Luke
Een diepte-interview met een van de founding fathers van de hedendaagse dancescene. "Ik heb me altijd voor 100% ingezet voor de dance, maar dat het in de vorm van edm zo'n groot en lelijk ding zou worden wist ik ook niet", vertelt hij in een openhartig interview.

Dancefair staat voor de deur
Het grootste educatieve electronische muziekevenement ter wereld staat weer voor de deur. In deze special vind je alles over Dancefair. De plattegrond, de timetable, de meest bijzondere stands en natuurlijk een interview met Dancefair's founding father Norman Soares.

Nieuw raw talent
Groots werd aangekondigd dat RVAGE het nieuwe raw talent is dat gaat releasen op A2 Records, een van de meest toonaangevende labels van de wereld. Maar wie is hij eigenlijk?

Turntablism
Je hebt dj'en en je hebt dj'en. Sommige artiesten weten er werkelijk een kunstvorm van te maken. Een van deze mensen is Dennis Bruyn, beter bekend als DJ DNS.

Help, een demodrop!
Je hebt maanden aan je track gewerkt en tijdens de demodrop kun jij je track eindelijk laten horen aan de A&R-manager van je favoriete label. Maar hoe moet je dit aanpakken? Spinnin' Records en Armada Music geven antwoord.

Always met Julian Jordan
2017 begint goed voor Julian Jordan, want hij releaset zijn track always en brengt hier meteen een dikke videoclip uit. DJ Mag NL vroeg hem naar het verhaal achter de track.

Tech, tech en nog eens tech
Voor de producer is deze editie smullen. Veel gear wordt uitgelicht! De Toraiz SP-16 van Pioneer DJ wordt uitgelicht, maar ook merken als Novation, Izotope Neutron en Studiologic Sledge 2 krijgen aandacht. Hoogtepunt is natuurlijk de tutorial mastering.

In de studio met... Frontliner
Hij staat bekend als The Melodyman en daarom dook DJ Mag NL met hem de studio in. Hoe maakt hij nou eigenlijk een melodie? En hoe gaat hij te werk in de studio? Verder zijn we ontzettend benieuwd welke gear hij gebruikt.

Dit en natuurlijk nog véél meer, lees je vanaf 14 februari in editie #31.