#29 - TOP100DJs Special | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

#29 - TOP100DJs Special

#29 - TOP100DJs Special

#1 DJ Martin Garrix 
And the winner is... Martin Garrix! Hij is gekroond tot de meest populaire dj van de wereld en is hiermee de jongste dj die ooit bovenaan de lijst stond. Interview time! 

Volledig overzicht en interviews met alle 100 dj's 
Alle dj's in de top 100 verdienen het om uitgelicht te worden en dat gebeurt ook! Van Armin van Buuren tot Calvin Harris en van Angerfist tot Carl Cox, iedereen wordt uitgelicht. Sit back and relax...

Thunderdome Die Hard Day II & DJ Mag NL
Op 3 december 2016 is het tijd voor de Thunderdome Die Hard Day II, een dag waar iedere Thunderdome-liefhebber bij moet zijn. DJ Mag NL host tijdens deze dag in de Elementenstraat Amsterdam een speciale wachtruimte. 

The Art of Dance
De organisatie Art of Dance is verantwoordelijk voor vele concepten. Neem Masters of Hardcore, Supremacy en Dominator. DJ Mag NL sprak Marc Out: "Ons doel is het ultieme event!"

AMF: Official opening Top100DJs
Voor het eerst stond een nacht volledig in het teken van de uitreiking van de Top100DJs. Martin Garrix ging er uiteindelijk met de prijs vandoor, maar er werden nog veel meer shows en awards weggegeven. 

Hoe was ADE 2016? 
De 21e editie van Amsterdam Dance Event was de drukstbezochte ooit! Een geweldige combinatie van de serieuze en zakelijke kant van dance afgewisseld met vette feesten! 

Claire - there is a new club in town 
Claire is de nieuwe club aan het Rembrandtplein. We zijn erg  benieuwd wat we hiervan kunnen verwachten. Nadat Studio 80 werd verkocht moest er wel wat nieuws komen, toch? 

In de studio met Jan Morel 
Als je op s ocial media een dj in een prachtige studio ziet langskomen is de kans groot dat Jan Morel verantwoordelijk is voor het ontwerp en de bouw. Hij maakte onder andere de studio van Blasterjaxx, Hardwell, Oliver Heldens en Martin Garrix! 

De Top100DJs special ligt vanaf 8 november in de winkels. Bestel 'm nu in de webshop!