#28 - Decibel Special | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

#28 - Decibel Special

#28 - Decibel Special

Het weekend van 19-20-21 augustus vond Decibel outdoor plaats. Vanaf 20 september kun je nagenieten van dit té gekke weekend met de Decibel outdoor Special! Hierin lees je:

Decibel 2016 & De Mainstage 
Wat ging de tijd snel op het festival! Heb jij alle stages bezocht? De mainstage van Decibel is in ieder geval het kloppende hart van het festival. Hier staan de grootheden uit de hedendaagse hardstylescene. Anthemmaker Ran-D, MC DV8 en hardcore-afsluiter Partyraiser aan het woord en natuurlijk een uitgebreid verslag over Decibel Outdoor 2016. 

Pussy Lounge & Special
Lekkere freestyle, mooie dames, koude biertjes en een horde te gekke artiesten. Zo kun je Pussy Lounge omschrijven. De tweede mainstage, zoals het ook wel genoemd wordt, had  dit jaar het thema Hula Heaven en het was weer afgeladen vol. Lees hier álles over het meest populaire freestyleconcept van de wereld. 

Loudness & Extreme Loudness
Vanaf 's morgens vroeg was het al druk bij deze area's waar raw hardstyle centraal staat. Hier vliegen de kickrolls je om je oren. Energieke sounds, scheurende screeches en brute vocals werden ten gehore gebracht. Hier lees je wat B-front, Delete, Regain en Rebelion van hun gig vonden! 

Remember, back2school & 1992 is 4 you! 
'Die goeie ouwe tijd', het is iets waar menig festivalbezoeker naar hunkert. Tijdens Decibel outdoor was er een legio aan keuzes om die tijden te herleven. Zo kwamen er bij de Remember alleen maar hardstyle classics voorbij, bij back2school hoorde je alleen hardcore classics en de 1992 is 4 you! stond in het teken van oldschool classics. O, en Panic kan je hier alles over vertellen. 

Kortom: een special die je niet mag missen!