#28 - ADE Special | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

#28 - ADE Special

#28 - ADE Special

COVER: Richie Hawtin & Andy Rigby-Jones
Het coverinterview van de ADE-editie moet natuurlijk een speciale zijn. Daarom kozen wij voor de Britse technolegendes Richie Hawtin en Andy Rigby-Jones. Een prachtig interview met deze supergeeks! 

Amsterdam weer in het teken van ADE
Een week lang is Amsterdam weer het middelpunt van de dance-industrie. Lees in deze editie alles over de conferenties, showcases die je niet mag misen, dj's die het bezoeken waard zijn en natuurlijk alles over AMF! 

Red Bull Playrooms
In samenwerking met Meubelstukken eert Red Bull de vaderlandse dancegeschiedenis door twee avonden te organiseren in een nu nog onbekende, super unieke, vette locatie. 

Profiel: Antroy
Een interview met Antroy, een jonge artiest die wij al vroeg hebben gespot. Wat kunnen we verwachten van deze artiest? En hoe ziet de toekomst eruit voor deze jongeling? 

Tech
Ben jij een echte techjunk? Dan kom jij in deze editie aan je trekken, want er wordt weer prachtige gear besproken. 

Tech: MODEL 1
De MODEL 1 is een analoge mixer van uitzonderlijke kwaliteit. Hij heeft niet vier maar zes stereokanalen en heeft nog steeds voldoende ruimte om ermee te werken. Richie Hawtin legt uit...

Seks, drugs & house
Hij is een van de grondleggers van de hedendaagse housescene: Dimitri. Heeft hij flink wat meegemaakt? DJ Mag NL legde hem lastige dilemma's voor: RoXY of Trouw? 

Meer over ADE lees je vanaf 20 september in de ADE Special!