#27 - Yellow Claw | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

#27 - Yellow Claw

#27 - Yellow Claw

Yellow Claw
Ze begonnen als outsiders, maar inmiddels staan ze op elke grote mainstage. In een paar jaar tijd veroverden deze heren Nederland, om het vervolgens in Amerika te gaan proberen. En met succes! 

Cesqeaux 
Al op jonge leeftijd kwam hij erachter dat hij niet hield van de standaard bladmuziek. Hij wilde zelf beats ontwikkelen. Dat ging hij dan ook doen en al snel werd hij opgepikt door Barong Family. 

Tech evolutie
Er is de afgelopen jaren heel wat veranderd voor dj's. Er zijn een aantal momenten die doorslaggevend zijn geweest  voor hoe een dj tegenwoordig te werk gaat. 

Profiel: Jane Dark
Linda Wouterse begon te draaien onder haar alias Rheeza. Inmiddels kijkt ze verder en komt ze erachter dat industrial hardcore iets is wat zij heel vet vindt. Daarom lanceert ze een nieuw alias; Jane Dark. 

Eats everything @ Sónar
Barcelona stond deze zomer weer een week lang in het teken van dance. Sónar was in town. DJ Mag NL was erbij en ging een avond op stap met de Brit Eats Everything. 

Moksi: tips & tricks
Ze zijn mateloos populair en waanzinnig goed in de studio, dat is wel te horen aan de tracks die ze releasen. Ze zijn daarom dé uitgelezen personen om jou de nodige tips en tricks te geven! 

In de studio met LNY TNZ
Ze staan erom bekend wat tegen het hokjesdenken te hebben. Ze maken gewoon wat ze zelf vet vinden. Hoe ze te werk gaan in de studio? 

Dit en natuurlijk nog véél meer, lees je vanaf 26 juli in editie #27.