#25 - Mysteryland Special | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

#25 - Mysteryland Special

#25 - Mysteryland Special

23 jaar Mysteryland
The Tunnel of Terror, Tiësto per heli naar de Mainstage, de eerste keer in Haarlemmermeer, Frans Bauer op het podium bij Yellow Claw. Er zijn genoeg hoogtepunten die we even met je moeten bespreken. 

De column van Martin Garrix 
De Mainstage afsluiten, een eigen label oprichten, een stuk tekst schrijven: wat kan onze Martijn eigenlijk niet? Speciaal voor deze special schreef hij een column over wat Mysteryland in de laatste vijf jaar voor hem heeft betekend. 

Kate Raudenbush ontwerpt de mainstage
De Amerikaanse kunstenares, die eerder The Wishing Tree maakte voor Mysteryland en bekend werd door haar werk voor Burning Man, is dit jaar verantwoordelijk voor de Mainstage. In een interview vertelt ze over haar grootse plannen. 

Dilemma's met Benny Rodrigues en Dave Clarke 
Berghain of Toffler, Trump of Wilders, produceren of draaien. het lijken haast onmogelijke dilemma's, maar toch konden Benny en Dave goed kiezen. 

Subculturen spotten
Op Mysteryland kom je zo ongeveer elk type mens in het wild tegen en met een beetje avontuur in je donder is het heerlijk om op safari te gaan in het Haarlemmermeerse Bos. Spot jij al de 15 soorten die we omschrijven? Dan... ja, dan wat eigenlijk? Dan heb je gewoon heel veel leuke mensen ontmoet. 

Liefde voor moeder natuur
Mysteryland behoort al jarenlang tot de duurzaamste festivals ter wereld en krijgt hiervoor een hoop erkenning. Maar wat doen ze nu eigenlijk allemaal? 

Slapen op de holy ground 
We zetten alle voordelen van kamperen op onze heilige grond voor je op een rij; van preparty's op vrijdag tot nieuwe vrienden ontmoeten uit de hele wereld. Waar dit jaar de beste afters zijn? Op de camping natuurlijk! 

Overlevingstips 
Allemaal hartstikke leuk natuurlijk, 92 uur gekkigheid op Mysteryland, maar hoe overleef je dat eigenlijk? Zelfs voor de doorgewinterde raver hebben we volop tips. 

Deze editie verschijnt samen met de Festival Special en ligt vanaf 3 mei in de winkels! 
Meer info over de Festival Special lees je hier.