#25 - Festival Special | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

#25 - Festival Special

#25 - Festival Special

Coone - Less is more 
Coone houdt van uitdaging en is niet vies van muzikaal experimenteren door samenwerkingen aan te gaan met artiesten uit andere genres dan hardstyle. Dat is geen verandering van koers, dat is je publiek verbreden, volgens deze hardstyle-ambassadeur!

Festival Agenda 2016
De festivalagenda puilt uit van oude én nieuwe festivals. De lijst is lang, heel lang. Enkele van de lijst vind je ook uitgelicht en van sommigen een achtergrondverhaal. Elke muziekliefhebber kan in elke hoek van nederland en net over de grens in België aan zijn trekken komen in 2016. 

De festivals van Marcel Mingers
Mandala Festival komt uit de koker van Marcel Mingers, bekend van Extrema. Verwacht het onverwachte, beleef het avontuur, ga, sta en blijf waar je wil. Ontdek, ervaar, socialize en maak plezier. op Mandala is alles mogelijk. 

KSHMR @Emporium
Met een vriendje hiphophouse produceren, zo begon succesproducer KSMR. Twee jaar terug ging de Amerikaan met Indiase roots solo en verlegde de focus van hiphop naar edm. Hij schoot de DJ Mag Top 100 in als hoogste nieuwe binnenkomer. Aan Emporium Festival de eer als eerste deze alleskunner op een Europees festival te boeken. 

The Flying Dutch 
Dankzij John Ewbank en Allan Hardenberg vliegt op 30 mei de crème de la crème der Nederlandse dancescene van Amsterdam naar Eindhoven naar Rotterdam. Veel van deze dj's draaien bijna nooit in eigen land dus is het uniek dat ze allemaal op dezelfde dag op hetzeflde festival staan. 

Hardcore = Dominator 
Je hebt toffe samenwerkingen tussen organisaties en je hebt Dominator. Dit geweldig harde festival is een samenwerking tussen Art of Dance en Q-dance en dat haalt het beste van de twee naar boven met als resultaat een waanzinnig dik hardcorefestival. 

Podcast One87
De podcast deze editie is van One87. De dj en organisator van Star Warz host wederom een eigen Star Warz-area op Tomorrowland waar je één groot drum'n'bass-feest te wachten staat met veel diversiteit in stijlen. 

Solar: creatief festival
Solar Weekend is Europa's meest creatieve festival met jaarlijks een ander thema waarbij honderden verlichte geesten zich uitleven om weer een groter meerdaags spektakel neer te zetten. Muziek wordt in alle genres vertegenwoordigd door een divers programma met zowel dj's, rappers als bands. 

Editie 25 verschijnt samen met de Mysteryland Special en ligt op 3 mei in de winkels! 
Meer info over de Mysteryland Special vind je hier.