#24 - Steve Aoki | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

#24 - Steve Aoki

#24 - Steve Aoki

Aoki: Hate or love him
Je kent Steve Aoki als EDM-entertainer pur sang. Taarten gooien, Co2-kanonnen, confetti, ontbloot bovenlijf, aspecten die hem niet vreemd zijn. Maar het roept soms ook negatieve reacties op. Hoe kijkt hij aan tegen de haters? En wil hij nog wel elk optreden een taart gooien? 

Strijdbijl begraven
Begin 2015 sloot Trouw haar deuren en in het jaar dat volgde werd er fel gestreden om het predikaat de 'nieuwe Trouw'. Inmiddels is de strijd gewonnen door De School. 

Hard maar toegankelijk
Crypsis heeft een compleet eigen geluid dat in de veranderende hardstylescene steeds meer voor zich spreekt. Tijd voor een nieuw album en een dikke primeur! 

Geen hokjesdenker
David Granaada werd afgelopen jaar gekozen tot het talent van het jaar door Vinylized. Tijd om hem eens aan de tand te voelen. 

Tips&Tricks
Robert Vosmeijer a.k.a. De Sluwe Vos is inmiddels een grote naam in techno en daarin geeft hij deze editie tips die jij als producer niet mag missen. 

Tech #24
Deze editie in Tech het derde en afsluitende deel over Pioneer rekordbox dj, een review over de nieuwste CDJ en DJM, een gaaf artikel over Reloop Mixtour en Algoriddim djay en ook Traktor is deze editie aanwezig. 

Ecstacy, you got what I need
De kleurrijke Rob Gee heeft al vanaf 1996 ongekend succes in ons koude kikkerlandje. Met een weergaloze bak energie verandert hij iedere stage in izjn domein. Deze editie Seks, Drugs & House met de Amerikaanse hardcore legende. 

Editie #24 scoor je vanaf 22 maart hier!