#23 - DANNIC | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

#23 - DANNIC

#23 - DANNIC

Twee specials in één klap
DJ Mag NL editie #23 is de DANNIC editie! Wat deze editie nóg toffer maakt, is dat deze editie samen verschijnt met het Thunder magazine. Dat zijn twee specials in één!

DANNIC
Daan Romers a.k.a. DANNIC is inmiddels niet meer weg te denken uit de housescene. In het coverinterview vertelt hij over zijn verleden als kroeg-dj, zijn eigen sound en zijn nieuwe label Fonk Recordings. 

Ready for Dancefair? 
In het weekend van 13 en 14 februari staat de Jaarbeurs in Utrecht weer in het teken van Dancefair. Ben jij er klaar voor? In deze Dancefair-editie lees je allse over 's werelds grootste educatieve muziekevenement! 

Talent: Pablo Nouvelle
In iedere editie kijkt DJ Mag NL naar de toekomst. Wie zien we over een aantal jaar shinen? Pablo Nouvelle is een Zwitserse dj-producer en heeft niet als hoofddoel om mensen te laten dansen. Het liefst ziet hij tranen...

Eva Simons
Bekend van hits als Take Over Control, Policeman en This Is Love. Ze werkte al met de grootste housenamen, maar nu is het t ijd voor een heus Eva Simons album. Ook vertelt Eva waaraan een goede vocal moet voldoen. 

Hoe bouw je een track? 
De scheiding hardstyle en raw hardstyle lijkt steeds groter te worden. Grote speler in de rawscene is Warface. Verdeeld over twee edities laten ze zien hoe zij een track maken. het eerste deel vind je in deze Dancefair Special. 

Sofie Letitre 
In de muziek van Sofie Letitre spelen sfeer en contrasten een grote rol. Hoe ziet haar studio opstelling eruit? En wat voor een rol speelt Arturia daarin? Sofie en haar producer Ferdy leggen het uit. 

In de studio met... Teknoclash
Hij blies het label MXUP nieuw leven in en staat te boek als een fanatieke producer, die vooral in de studio te vinden is. Wie is deze Duitser en hoe gaat hij te werk in de studio? 

Superdeal
Heb je nog geen Dancefair ticket gescoord? Dancefair heeft in samenwerking met DJ Mag NL een hele toffe deal! Koop nu je Dancefair weekendticket én scoor een abonnement op DJ Mag NL voor maar € 78,-! Check deze dikke deal hier.

Bestel de Dancefair special nu!