#22 - Armin van Buuren special | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

#22 - Armin van Buuren special

#22 - Armin van Buuren special

Armin van Buuren, gasthoofdredacteur DJ Mag NL 
Zijn tijdelijke nevenfunctie als hoofdredacteur van DJ Mag NL is hem zeer goed afgegaan, naast groot muzikaal talent beschikt Armin van Buuren ook over schrijverstalent. In een tutorial presenteert Armin je een mogelijke route om dj te worden. ook schrijft hij over de tien tracks die hem hebben gevormd als artiest, zijn start als dj en in het artikel View zet hij je aan het denken. Verder is er aandacht voor het door Armin getipte talent ANOTR en voor de studio van Mark Sixma.

Embrace Armin
In het coverinterview spreekt gasthoofdredacteur Armin van Buuren over technologische ontwikkelingen en natuurlijk over A State Of Trance. En over zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid als wereldberoemd dj.

Exclusief Q-dance
De organisator begon ooit klein en lokaal, in een tijd waarin een nieuwe geluid opkwam. Inmiddels staan de Q-dance feesten al jaren op menig bucketlist, zowel van artiest als bezoeker.  

Detroit Techno
Eind jaren 80 in de pionierstijd besloot een handjevol eigenwijze Amerikanen dat het tijd was voor een nieuw geluid. House ontstond in Chocago als gevolg op disco, in het grauwere Detroit ontstond techno, een muziekstroming als culturele tegenbeweging van hen die zich allesbehalve begrepen of gewaardeerd voelden door hun omgeving of hun overheid. Jeff Mills, Robert Hood en Derrick May behoren tot de grondleggers van de techno.

Miss K8
Hard, energiek, vernieuwend is de omschrijving die haar het beste past en waarmee ze zich onderscheidt van andere hardcoreartiesten. initiatiefrijk als ze is, was ze medeorganisator van twee succesvolle edities van Masters of Hardcore in Kiev. 

ANOTR
Gasthoofdredacteur Armin van Buuren tipt deze talenten als dé muziektalenten van de toekomst. ANOTR's eigen producties resulteren nu in een tiental platen die klaarliggen om getekend te worden. En de lijst met potentiële labels is eindeloos!

Tech Moog Mother
De eerste semi-modulaire desktop synthesizer is van synthesizerpionier Moog. Voorheen voor velen onbereikbaar maar nu beschikbaar voor elk soort producer. Deze Moog Mother-32 is naast een hele mooie voor jouw collectie vooral ook een goede leermeester in de wereld van klanksynthese en modulaire synths, met veel online tutorials over het gebruik van deze kleine analoge desktop synthesizer. 

Dit en natuurlijk nog véél meer lees je vanaf 15 december in editie 22!