#21 - TOP100DJs special | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

#21 - TOP100DJs special

#21 - TOP100DJs special

Interviews alle TOP100
Opvallend vaak wordt als belangrijkste eigenschap van een dj het antwoord 'je publiek kunnen lezen' genoemd. Een aantal dj's noemt zonder aarzeling het eigen werk de beste tune van 2015, en waarom ook niet? Over de meest opvallende collega van 2015 lopen de meningen overigens sterk uiteen. 

#1 TOP100
Het is een feit: het is duidelijk wie zich dit jaar de #1 van de wereld mag noemen. Het Belgische dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike voert dit jaar de lijst aan. De helft van de top 10-plaatsen wordt ingenomen door... Nederlandse dj's. 

The School Of House
The School Of House geeft studenten een compleet en realistisch beeld van dance. Door vakinhoudelijke kennis, actualiteit en praktijk te combineren biedt dit nieuwe initiatief een bijzondere en uitdagende mix voor hen die het echt willen gaan maken in de wondere wereld van dance. 

Psyko Punkz 
Met raketsnelheid schoot dit stel van niets naar een gevestigde naam in de hardstylescene. Hun zeer toegewijde schare fans gaan ver, heel ver voor hun idolen. Wat de Psyko Punkz meemaken overtreft hun grootste dromen. 

50 Shades of Grey
En dan niet te vergeten dat zonder deze grondleggers de dancescene niet zou zijn geweest zoals we deze nu kennen. Een aantal van hen is nog steeds actief in clubs en op festivals, een aantal van hen is op andere manieren zeer actief in de dance- of muziekindustrie. Gelukkig maar! 

Thunderdome
De Melkweg, Thunderdome en DJ Mag NL organiseren samen met een aantal hardcore Thunderdome-verzamelaars de Die Hard Day. De Melkweg zal worden omgetoverd tot een echt gabberwalhalla waar onder andere de nieuwe cd Thunderdome DIe Hard Pack zal worden gepresenteerd. 

In de studio met... R-Wan
R-Wan is een selfmade artiest met groot muzikaal talent en oor voor muziek. Zijn toerschema overspant inmiddels de hele wereld en zijn edits zijn ook weer gewild bij collega's. Wat heeft hij nodig om al die edm-klappers te kunnen produceren? 

Dit én natuurlijk nog veel meer, lees je nu in DJ Mag NL editie 21: de Top100DJs Special. 


BESTEL NU!