#17 - Festival special | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

#17 - Festival special

#17 - Festival special

Maya Jane Coles
Wat nu als je dingen bedenkt die niets te maken hebben met wat je draait, je niets anders doet dan het doorbreken van muzikale genres en je graag nog eens catchy popmelodieën wilt produceren; jawel dan ben je een echte Coles!

Party Hard deze zomer!
Van Pacha Festival, The Flying Dutch en Amsterdam Open Air tot Defqon.1, Buiten Westen en 8Bahn Harbour. Ruim 40 dikke festivals op datum achter elkaar. Zodat jij ze in ieder geval nog op een rijtje hebt... Met daaropvolgend een complete Festival agenda!

Sandrien
Groeien en bekend worden in de muziekwereld gaat niet altijd snel; Sandrien weet dit als geen ander. Toch is ze nu een van de grote artiesten in de Europese technoscene en draait ze met regelmaat in Berghain. Een plek die haar veelbetekenend doet glimlachen... 

Sick dilemma's 
Sick Individuals: één duo, maar toch twee solo's. De een is meer van de melodieën, de ander meer van de drop, maar allebei diehard studionerds. De een rolde erin, de ander zag zichzelf meer optreden als politieagent. Enorme verschillen, maar (gelukkig) één ding gemeen: de muziek!

In de 10 met Ground Zero
Tien uur lang, tien stages, tien ambassadeurs en dus voor de tiende keer Ground Zero. Een jubileum dat elke tent tot de grond doet afbreken. Artiesten als Tieum, DJ Ruffneck, E-Force, Pavo, Jason Little en Mark N. gaan ervoor zorgen dat je in de ochtend je benen niet meer voelt en dat je laweer uitkijkt naar Ground Zero 11! 

Extrema Special
Van partytent tot diamanten podium, van angst en weerstand tot heuse gekheid en van 1500 bezoekers tot 50.000 partygangers. Acht pagina's bomvol met 20 Years of Love van Extrema. So flip this mag! 

Dit én natuurlijk nog veel meer lees je in editie #17! Vanaf 6 mei online en in de winkel verkrijgbaar.