#16 - W&W | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

#16 - W&W

#16 - W&W

W&W
Wat begon met het horen van een track van DJ Jurgen en Mauro Picotto, resulteerde in het horen van hun eigen track in de A State of Trance-radioshow van Armin van Buuren. Was dat de kickstart? Nee, die kwam pas drie jaar later. De motor van W&W werd toen pas echt aangetrapt! En sloeg zelfs een keertje bijna af... 

Talentvolle Monkeyboy
Van fanatieke voetballer naar studiokluizenaar. En van veertien uur non-stop produceren naar een tweejarig sociaal isolement. Hasse de Moor ging er vol voor. Met resultaat: want als dj's als Diplo, GTA en DJ SNake je producties willen draaien, dan weet je dat je goed gaat. Jungleterror for life! 

Take 10 van Etienne de Crécy
Al twintig jaar in het vak en een zeer belangrijke factor geweest in de Franse dance. 

Nina Kraviz
Geïnteresseerd in het menselijke gebit, maar ook weg van het dj- en producer vak. Gek op het analoge gevoel bij een track, waande zich in een buitenaardse wereld als ze intunede op radiostations en wacht nog steeds op een reisbureau dat ruimtereizen aan gaat bieden. 

In de studio met: Motor City Drum Ensemble
Nadat Danilo het geluid van zijn gevonden TR-626 hoorde, begon de interesse voor gear en het produceren. Ook zijn ruim 10.000 stuks tellende vinylcollectie is zeker niet onbelangrijk in zijn muziekcarrière. 

Het QULT Laboratorium
Een beetje hardstyle en wat techno en electrohouse. In het QULT-laboratorium worden continue nieuwe ingrediënten toegevoegd aan subground. Een mixje van verschillende stijlen en dus een mix van verschillende muziekliefhebbers op één dansvloer. Hoe doet QULT dat toch?

En natuurlijk nog véél meer!