#15 - Noisia | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

#15 - Noisia

#15 - Noisia

Bazen van de bass: Noisia 
Drie mannen met drie platenlabels en driemaal 65.000 kilo aan studiogear. Soundtracks voor videogames, een Hollywood filmtrailer en een 10-jarige verjaardag van Vision Recordings... en dan samenwerken. 

Dancefair special 
Twee dagen lang het beste, nieuwste en gaafste van de elektronische muziekindustrie onder één dak. DJ Mag NL zet de highlights voor je op een rijtje.

Future Music Talent 
Entrepreneur Clifton over het maken van goede keuzes, professionele begeleiding en nieuwe topartiesten van FMT. En vergeet niet: "Kwaliteit en innovatie, daar moeten we voor blijven gaan!"

Talent Bodyshock 
Het doel was Dominator, maar dat is het niet langer meer. Ook het anthem van Masters of Hardcore leek een droom. En dan te bedenken dat Bodyshock nog maar twee jaar actief is in de Hardcore scene.

Behind the scenes: EMStudios 
Wat begon met cursussen in een thuisstudio, groeide in een spurt uit tot een heuse produceropleiding, die zich vervolgens ook weer uitrolde naar andere steden. Met meer modules, stages en startpunten. Yes, hands-on!

Studio Gear 
Een overzicht van de gaafste apparaten en software die ons de afgelopen maanden opvielen. Een MUST-HAVE voor in de studio, maar ook een MUST-READ om op de hoogte te blijven!

En gelukkig is er nog veel meer...