#14 - Sidney Samson | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

#14 - Sidney Samson

#14 - Sidney Samson

Sidney Samson 
Selfmade man Sidney bombardeerde zichzelf op 14-jarige leeftijd tot dj. Dertig platen verder had ie z'n eerste gig en toen Erick E zijn track Riverside, Motherfucker suppoortte, kon het eigenlijk niet beter! 

Bedrijfskundige hardstyler 
Joey van Ingen aka Radical Redemption gelooft niet zo in losse releases, een album is pas een doel. Hij is zo'n 80 tot 100 uur per week bezig met muziek en heeft er een miljoen voor over om nog eens anoniem te kunnen feesten.

Ghetto Chords 
Creatieveling Martijn Wijsmuller laat zijn vingers graag door de bakken vinylplaten gaan, kan van een heuse studioverslaving spreken en mag zich nu ook Vinylized Talent van 2014 noemen. Well done!

Miss Melera 
Een liefde die op niets uit liep. Waar en niet waar, want haar liefde voor het draaien groeide wel. Zonder de intentie er haar werk van te maken reist Kim inmiddels heel wat af voor haar optredens. "Och, Nederland is ook zo klein en de wereld zo groot."

Sexy dilemma's met... 
Carita La Niña, die een echte techneut blijkt, groot respect heeft voor Chuckie, van lang voorspel houdt en woedend wordt van de stem en persoon Dr. Phil. 

Reveal the Ghosts 
Groot worden door zelf nog nooit een track in Nederland te hebben gedraaid? Het kan met een ghostproducer. DJ Jean vertelt over het taboe dat rust op ghostproduceren voor bekende dj's.  

En gelukkig is er nog veel meer...