#13 - Top 100 - Hardwell | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

#13 - Top 100 - Hardwell

#13 - Top 100 - Hardwell

De #1
Opnieuw een nummer één notering. Dat doet wat met je, maar ook wat met je leven. Robbert vertelt over de achtbaan waar hij in stapte, over zijn veranderende Hardwell sound en over de diversiteit die hij graag wil zien in de scene. En stil zitten 'ho maar'. Go go hard(well)!

Top 100
Interviews met de stijgers, dalers en nieuwkomers: een volledig overzicht van de Top 100 is in dit magazine te vinden.

Dancescene: Maz Weston
Wat begon als dance-clubavond in Paradiso, verspreidde zich als een olievlek over ons hele land. Maz Weston bracht iets nieuws: de dance.

In de studio met GLOWINTHEDARK 
Een producer en een wandelende muziekbibliotheek, samen een uitstekende combi voor een creatief muziekproces. Ze testen veel met pre-amps, doen alles met Ableton Live en halen inspiratie uit hun clubervaringen.

MC Villian 
kan zich zonder meer de stem van de hardstyle noemen, mc't om het publiek blij te maken, wordt verlegen van Dana en is zich er van bewust dat je van dag tot dag moet leven. Het kan immers maar zo afgelopen zijn.

De view van Gert van Veen 
Van Veen stelt ons zogenaamde liberale drugsbeleid aan de kaak. Want het 'kan hier allemaal' klopt van geen kanten. Regels en gedwongen maatregelen; voor clubs en voor het publiek. En als je dan toch gebruikt, dan kun je maar beter één ding doen: Voorzichtig zijn!

En gelukkig is er nog veel en veel meer!