#12 - Angerfist | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

#12 - Angerfist

#12 - Angerfist

Oog in oog met studiomuis Angerfist
Danny Masseling vermeed vroeger zoveel mogelijk optredens; anoniem produceren zonder op te treden was zijn ideaalplaatje. Maar dit kon niet langer. Zijn witte, dreigende masker was de perfecte oplossing. Angerfist energiek en duister, Masseling rustig en verlegen. 

Phalerieau 
draaide avond na avond gratis in een bar; eclectisch: creatief en zonder beperkingen. Teleurgesteld dat mensen rock al snel te wild vinden, maar blij met de nieuwe trend 'Tone Play'.

The Good Guyz 
Eigenaren van club Air, Sjoerd en Niels, vertellen hun verhaal en wat het 'kost' om het te kunnen maken binnen de dance scene. Opgeven is geen optie en falen is simpelweg niet mogelijk. Grab your chances and go hard! 

#1 worden via social media 
Of je nu opgegroeid bent in de digitale wereld of juist niet, social media hoort nu eenmaal bij het dj-vak. Snel populair worden, het liefst met meteen een nummer 1 hit. Maar hoe zorg je er voor dat mensen voor je gaan bewegen?

Tech Awards 2014
Een volledig overzicht van alle gear merken. Wie zijn de winnaars?

Amsterdam Dance Event 
Pagina's bomvol met alles over het Amsterdam Dance Event. De agenda, de playground, Sinner en natuurlijk enkele interviews. 

T3NBEARS 
Het begon allemaal met de vraag waarom producers zo ontiegelijk lang bezig zijn met het afmixen van een plaat. De volgende stap was het zelf te proberen en het schrijven van nummers. Maar na lange tijd hard werken, rolde T3nbears in de ene na de andere samenwerking. En ja, toen ging het allemaal wel erg hard!

Profiteren van Buma Stemra 
Inkomen generen door lid te worden van Buma, Stemra en Sena; het is zeker geen 'last'. Collectief rechtenbeheer en naburige rechten zijn geen enge termen. Simpel: Jouw creativiteit om zetten in waarde en te verdienen aan jouw muzikale prestaties. En nu met danceproducer Iason Chronis in de ledenraad komt dat wel goed!

Seks, Drugs & House met San Proper 
Hij zoekt de balans tussen muziek maken en dansen, denkt dat er meer goeie clubs dan festivals zijn en vindt vrouwen veel complexer dan nieuwe synthesizers. Hoewel liefde belangrijk voor hem is, zal muziek altijd de sterkste kracht zijn die aan hem trekt. 

En gelukkig is er nog veel meer..