#11 - Showtek | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

#11 - Showtek

#11 - Showtek

Coverinterview
In deze editie een coverinterview met het duo Showtek. De knaller Booyah markeerde het begin van een nieuw tijdperk voor Showtek. Het duo uit Leende werkt uiteraard aan nieuwe tracks en reist ondertussen ook de hele wereld over. Een interview met de broers Sjoerd en Wouter Janssen over alles wat ze niet verwacht hadden en hun gezonde levensstijl.

ARMADA
Hij wil snel en makkelijk. Maar is ook verschrikkelijk graag bezig met zijn vak. Maykel Piron, samen met Armin van Buuren en David Lewis, oprichter van Armada, zegt dat het moeilijk is om een langetermijnvisie te hebben. De markt verandert immers razendsnel.

Pioneer Rekordbox Deel 1
Er doen nogal wat mythen en misverstanden de ronde over de Rekordbox. De hoogste tijd om de puntjes op de i te zetten.

In de studio met...
Rudimental. Het is Rudimental gelukt de grens tussen dancemuziek en pop t doen vervagen en toch geloofwaardig te blijven. Een moorddebuutalbum als home en een overvloed aan steroptredens op festivals hebben hen neergezet als dé danceact van 2014 die je niet mag missen.

DJ Marketing
Zorg dat je digitale strategie geïntegreerd onderdeel is van jouw algehele beleid in plaats van een afzonderlijke activiteit. Het is raadzaam om een digitale strategie op te bouwen naast traditionele reclame zoals tv, radio, print, evenementen, e-mail instore promotie en andere marketingactiviteiten.

And many more
Bassjackers, MC DV8, Mark with a K, Darko Esser, 7th Sunday, Falco Benz, Reloop Terminal Mix 8, Philips A5-PRO en nog veel meer.