#10 - Joris Voorn | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

#10 - Joris Voorn

#10 - Joris Voorn

Coverinterview
In deze editie een coverinterview met Joris Voorn. Hij is op zoek. Hij wil vaker van het pad af dat voornamelijk met techno geplaveid was; hij wil ook muziek maken die de dansvloer zal verassen op de juist niet-makkelijke manier. Publiek met het onverwachte bewegen in plaats van met de drop. Schuiven en balanceren: de lat ligt hoog bij Voorn maar nog lang niet op zijn plaats.

Vinyl
Vinyl maakt zijn rentree, de plaat wordt weer op waarde geschat! Het besef dat een mp3 slechts uit lucht bestaat maakt vinyl des te aantrekkelijker: een plaat heb je in je handen, er zit een moeie hoes omheen en ja, het geluid... Naald erop en genieten maar!

In de studio met...
Vraag Guy Gerber naar zijn produceerproces en hij ontrolt een verhaal als een kok in de keuken. Zijn producties zullen nooit doorsnee zijn, wel intens. Verkennend naar een magie terwijl te speciaal zijn risicovol is: de muziek moet begrepen kunnen worden en tegelijk kunnen raken door ongrijpbaar te zijn.

Sponsoring in de dance
Sponsoring is onlosmakelijk vergroeid geraakt met dance, de wereld waar zo ongelooflijk veel geld in omgaat. De bekende 'oude' sponsor is een actieve meedenkende partner geworden, die met zijn inbreng zorgt voor onverwachte creatieve concepten en mogelijkheden schept voor nieuwe ontwikkelingen. 

And many more
Claude Vonstroke, Clearen van samples, Bitwig Studio tutorial, Mysterty Land US, Markus Schultz, Ibiza 2014, Reloop Controller en nog veel meer.