Afrojack koopt nieuwe Bugatti van 2,4 miljoen | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

Afrojack koopt nieuwe Bugatti van 2,4 miljoen

Afrojack koopt nieuwe Bugatti van 2,4 miljoen

De zaken in Huize Van de Wall lijken goed te gaan. Afrojack (Nick van de Wall) heeft namelijk een nieuwe bolide aangeschaft en deze kost zo’n 2,4 miljoen euro!
 

Het gaat om een Bugatti. De dj schreeft op Twitter: ‘Coming soon. Guess which color??’ Afrojack staat erom bekend een liefhebber van auto’s te zijn en kwam regelmatig in het nieuws. Zo reed hij ooit zijn Ferrari in de prak en poseerde hij ernaast.

Afrojack over zijn liefde voor sportauto’s: “Een Lamborghini maakt echt niet gelukkig hoor. Het is heel leuk, dat wel. Om je rijbewijs erin kwijt te raken, dat is minder. Ik reed op een lege snelweg en dacht: ik heb hem net nieuw, ik trek één keer door. En ja hoor, daar schoot een motoragent achter me aan. Was ik drie maanden mijn rijbewijs kwijt. Maar ik vind: zolang ik het goed doe en veel geld verdien, mag ik daarvan genieten. Ik ga nu niet sparen voor het geval mijn carrière straks minder draait. Ik wil mezelf niet in de verleiding brengen het rustig aan te doen. Ik wil steeds werken voor mijn geld.''

Genre: