Radical Redemption & D-Sturb hosten indoor mainstage van Intents Festival | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

Radical Redemption & D-Sturb hosten indoor mainstage van Intents Festival

Radical Redemption & D-Sturb hosten indoor mainstage van Intents Festival

Intents Festival heeft de hosts van hun gigantische indoor mainstage bekend gemaakt. Radical Redemption en D-Sturb zijn de twee gastheren die waarschijnlijk geen spaan heel gaan laten van deze tent. Intents Festival vindt plaats op 1, 2 en 3 juni 2018.
 

Intents Festival wordt door veel harder styles liefhebbers gezien als een van de hoogtepunten van het jaar. Dit jaar bestaat het festival maar liefst 15 jaar en dat wordt dus onder andere gevierd met deze dikke hosting!

Samenwerking
Het is niet heel vreemd dat The Radical samen met D-Sturb de indoor mainstage host. Beide heren zijn graag geziene gasten op Intents Festival en zijn samen verantwoordelijk voor een hele dikke hit: Kill Me. Deze track is ook te horen in onderstaande trailer.

Voorverkoop van Intents Festival is op 9 en 11 januari. Kaarten gaan razendsnel!

Intents Festival laat weten via social media:
“Radical Redemption, de absolute heerser binnen de raw, heeft in 2015 de indoor mainstage helemaal afgebroken. Dit was zo gruwelijk dat hij heeft besloten om tijdens de 15de editie van Intents Festival opnieuw als host de troon te bestijgen van de kolossale Indoor Mainstage op zaterdag.

Maar dit doet hij niet alleen: zijn brute kracht zal gebundeld worden met die van D-Sturb, de snelst groeiende naam uit de scene. Krankzinnig overstuurde kicks en oorverdovende sounds zullen deze dag alle energie van de afgelopen 15 jaar vereisen.”

Genre: