DJ Jean : “Het is allemaal één grote vergissing” | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

DJ Jean : “Het is allemaal één grote vergissing”

DJ Jean : “Het is allemaal één grote vergissing

DJ Jean achter de draaitafels bij RTL Live. Wat was er nu precies aan de hand?
 

De videowas vandaag een ‘hot topic’ op het internet, vooral op social media ging het flink los. En dat was niet bepaald positieve aandacht.

Echter was dit ‘klooien’ (zoals hij dat zelf zegt), niet iets wat we gewend zijn van hem en daarom vroegen we hem om een uitleg.

“Het is een ongelofelijke, opgeblazen bende om werkelijk niets. Het is heel simpel eigenlijk: Er werd mij gevraagd om Winston dj-les te geven, plaatjes overmixen etc. Maar vanwege de uitloop van het Lodewijk Asscher interview werd dat plotseling gewijzigd naar een ander scenario. In de commercial break werd mij vervolgens aan tafel gezegd dat vanwege tijdgesprek ook dat scenario niet door kon gaan, terwijl ik 5 minuten daarvoor net alles had klaargezet.

Het is live tv, dus terwijl mij dat werd gezegd, moest ik meteen van tafel om naar de set te lopen. En dus zat ik met een scherp gezette USB stick voor iets wat plots niet meer klopte; ik had dus totaal de verkeerde dingen klaarstaan en geen tijd meer om er in 3 seconden nog iets anders van te maken. Paniek dus. Ik ben toen maar een beetje gaan klooien.

Het was puur een kwestie van een last second gewijzigd scenario, wat ik onmogelijk nog kon opvangen. Ik had namelijk verder ook niets anders op die stick staan. Hier kon ik ook niks anders meer van maken helaas.”

Onderstaande video verscheen vervolgens online, om uitleg te geven en het tegendeel te bewijzen. 

Respect the skills?

Genre: