Pak nu twintig euro korting op jouw campingkaart voor Solar 2018 | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

Pak nu twintig euro korting op jouw campingkaart voor Solar 2018

Pak nu twintig euro korting op jouw campingkaart voor Solar 2018

Plus meebouwen aan Solar met modderdik en uitdagend festivalthema: het kan!
 

De Early Bird voor Solar Weekend 2018 start vandaag om 11.00 uur stipt! Dit kalenderjaar pak je een korting van twintig euro op campingkaarten voor het creatiefste festival van Nederland. Maar let op: er is maar een beperkt aantal tickets beschikbaar en die early bird kaarten verkopen ieder jaar binnen no-time uit, dus ben er snel bij! Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Meebouwen
Daarnaast kun je ook dit jaar weer meebouwen aan Solar Weekend! Jaarlijks wordt het Roermondse festival opgebouwd door honderden creatievelingen en kunstenaars aan de hand van een thema. Het thema voor Solar Weekend 2018 is ‘Imagine: Defining Creativity’.

Back to the basics
Hiermee gaat Solar terug naar de basis. Een festival waar - op creatief gebied - alles kan en alles mag. Het is dus aan de bezoekers en creatievelingen: hoe zien zij creativiteit en hoe dragen zij dit uit? De inschrijvingen zijn al geopend, dus: heb jij een creatief idee? Schrijf je in op solarweekend.com

Voor wie die creatieve wereld van het festival dus met eigen ogen wil aanschouwen, start de kaartverkoop vandaag om 11.00 uur, mét een korting van twintig euro. Tijd voor de zomer!

Solar Weekend vindt plaats op 2, 3, 4 en 4 augustus 2018 aan De Maasplassen in Roermond.

BeeldTom Doms & Max Kneefel

Genre: