Masters of Hardcore komt met kneiterdikke trailer | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

Masters of Hardcore komt met kneiterdikke trailer

Masters of Hardcore komt met kneiterdikke trailer

Als MoH met een trailer komt, weet je dat het een dikke is! En dat is ook dit jaar niet anders. ‘Tournament of Tyrants’ is het thema van dit jaar. Check de trailer onderaan deze pagina.
 

“A giant summit of strength is in the making. Only the most victorious fighters are selected. Trained to punish their opponent, they step into the cage to kill.

Thousands will enter the arena and scream for their ultimate warriors. Martial skill will decide who will live and who will die. On this night we crown and glorify our true hardcore master. Who will be the victor of the ‘Tournament of Tyrants’?”

Masters of Hardcore
Heeft dit event nog een introductie nodig? Het event is ontstaan in 1995 en heeft de laatste jaren de Brabanthallen in ’s Hertogenbosch als thuisbasis. Masters of Hardcore staat bekend als een event dat staat voor kwaliteitshardcore. Dus ook de trailer, die deze week werd gelanceerd, is top notch!

Figuranten
Voor de trailer werd een oproep gedaan. Er werd gezocht naar stoere figuranten. Ook fans zijn dus te zien in de trailer. Fans? Ja, want onder de figuranten werden VIP tickets verloot.

Masters of Hardcore vindt plaats op 24 maart 2018 in de Brabanthallen in ’s Hertogenbosch. Tickets zijn vanaf aanstaande zaterdag te krijgen via http://www.tournamentoftyrants.com/. De eerste 500 kopers krijgen een gratis VIP upgrade en een t-shirt!

Genre: