Technokoning Joris Voorn krijgt eigen show op SLAM! | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

Technokoning Joris Voorn krijgt eigen show op SLAM!

Technokoning Joris Voorn krijgt eigen show op SLAM!

DJ/producer Joris Voorn heeft zijn eigen radioshow in de programmering van SLAM!. Sinds 11 november selecteert en mixt Joris Voorn wekelijks in de nacht van zaterdag op zondag om 00.00 uur de lekkerste house en techno tracks voor de luisteraar.
 

Joris Voorn: "Ik heb super veel zin in mijn wekelijkse Spectrum radio show op SLAM!. Het is voor mij een ontzettende eer om mijn eigen show te hosten op de nationale radio in Nederland, ik heb nooit gedacht dat ik dit ooit zou gaan doen. Ik kan niet wachten om dit allemaal met jullie te delen, dus ik hoop dat jullie er net zo van gaan genieten als ik".

De radioshow Spectrum op SLAM! is onderdeel van Joris' eigen concept die hij eind 2016 lanceerde. Naast de wekelijkse radioshow bestaat Spectrum ook uit een reeks events waarin Joris zijn muzikale veelzijdigheid naar voren laat komen. Eerder waren er al Spectrum shows in Londen, Manchester, Parijs, Miami, Amsterdam en Barcelona en de eerstvolgende staat gepland in 013 in Tilburg; Joris' hometown. Deze Spectrum show met Joris Voorn, andhim en Park & Sons vindt plaats op 25 november van 23:30 tot 06:00 uur. Tickets hiervoor zijn nog verkrijgbaar via Ticketmaster.

Spectrum op SLAM!: iedere zaterdag- op zondagnacht om 00:00 uur.


 

Genre: