Avicii deelt confronterende beelden uit 'True Stories' documentaire | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

Avicii deelt confronterende beelden uit 'True Stories' documentaire

Avicii deelt confronterende beelden uit 'True Stories' documentaire

Er werd bij Avicii ook gewoon in het ziekenhuis gefilmd...
 

Avicii deelt nieuwe beelden uit zijn documentaire 'True Stories'. In de beelden is de Zweedse producer te zien in het ziekenhuis. Verder is duidelijk te zien dat de dj/producer op een later moment van filmen oververmoeid in de auto zit.

Bij de clip vermeldt de Zweedse producer het volgende: "Mijn documentaire is niet zo lang geleden uitgekomen... Levan Tsikurivili,de regisseur van de documentaire, heeft me in de afgelopen vier jaar gevolgd, vier of vijf jaar. Hij heeft zo veel materiaal gefilmd van in de studio, achter de schermen tijdens concerten, tijdens de goede en de slechte tijden. Ik ben erg uitgelaten. Ik ben ook een beetje nerveus omdat het soms nogal rauw is. Het is heel persoonlijk. Er zijn veel ups en downs. Het wordt interessant om te zien wat mensen zeggen."

Avicii's 'True Stories' draait op dit moment in verschillende bioscopen. De documentaire vertelt het verhaal van Avicii's loopbaan als dj/producer in de afgelopen jaren. In die tijd kampt de Zweed met medische problemen en hierdoor stopt hij uiteindelijk zelfs met optreden. Binnenkort komt de film ook naar Netflix.

Foto Avicii AB - Own work, CC BY-SA 4.0, Link 
Tekst Pieter Leijten

Genre: