Paul Mayson scoort radiohit met ‘Pray’ | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

Paul Mayson scoort radiohit met ‘Pray’

Paul Mayson scoort radiohit met ‘Pray’

De jonge DJ/Producer Paul Mayson en de Amerikaanse formatie Far East Movement hebben hun krachten gebundeld. Sinds deze week is hun nieuwe hit ‘Pray’ verkrijgbaar op iTunes en Spotify. Afgelopen week stond de track ter promotie op SoundCloud en is in deze korte tijd al meer dan 205.000 keer beluisterd. ‘Pray’ ontvangt wereldwijd lovende reacties, heeft airplay op 3FM en inmiddels support van onder anderen Don Diablo, W&W en Oliver Heldens.
 

Paul Mayson
De in Utrecht gevestigde Paul Mayson blijkt een eigenzinnig talent te hebben voor het produceren en schrijven van muziek. Zijn kenmerkende organische sound is terug te horen in zijn nieuwe plaat ‘Pray’.

Met diverse eerdere releases op prestigieuze labels als Armada Music (Armin van Buuren), Flamingo Recordings (Fedde Le Grand) en Refune Music (Sebastiaan Ingrosso), heeft hij zijn status als succesvolle producer en songwriter in korte tijd verdiend. Dit resulteert ook in een drukke tour-agenda met grote shows en tours in Europa en Azië, en een groeiende following op social media.

Radiohit
Momenteel is Paul Mayson wereldwijd hot news door zijn hit ‘Pray’ - een samenwerking met de populaire Amerikaanse formatie The Far East Movement, onder andere bekend van de wereldhits ‘Like a G6’ en 'Turn Up The Love'.

De plaat is inmiddels gebombardeerd tot radio-hit en heeft in Nederland airplay op 3FM. Vanaf volgende week gaat de officiële videoclip in première.

Genre: