Valt het koninkrijk voor Punk Kids Recordings? | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

Valt het koninkrijk voor Punk Kids Recordings?

Valt het koninkrijk voor Punk Kids Recordings?

De internationale dj Burak Yeter domineert al jarenlang de hitlijsten in Turkije, maar voor wie hem nog niet kende is dit nu de uitgelezen kans om kennis te maken met de man.
 

Hij werkte al eerder samen met Tarkan, Serdar Ortaç en Hot Rod van G-Unit, onder andere een MTV DJ award wist binnen te slepen en dat weet te jongleren met een stuk of 150 vluchten en optredens in binnen- en buitenland naast het runnen van zijn DJ Academy en label met vestigingen in Amsterdam, Los Angeles en Istanbul.

De sound in zijn nieuwste release op het label 'Punk Kids Recordings’ neemt een afslag van de sound waar de meeste 'day one fans’ hem waarschijnlijk van kennen. In ‘Kingdom Falls’ maken aanstekelijke vocals plaats voor stevige synths waarmee hij zijn internationale reikwijdte terug brengt naar waar het voor hem allemaal om draait; de muziek. 

Punk Kids Recordings
Punk Kids Recordings is op dit moment een van de hardst opkomende labels in het EDM segment in Nederland. Met een hoog aantal releases die o.a. hier op FunXDance worden gesupport evenals de grootste festivals als Tomorrowland en TomorrowWorld door de top 10 dj's. Het wapenarsenaal van Punk Kids Recordings is met deze toevoeging Burak Yeter’s nieuwe single dus zeker weer een stukje sterker. 

De clip, geschoten in California USA, door een team van directors uit de filmstad Hollywood, laat ons een klassieke middeleeuwse strijd zien van een prinses tussen goed en kwaad in een idyllisch landschap. Voor deze videoclip aarzelde Burak Yeter er niet voor om zelf ook het paard op te worden gehesen. Om erachter te komen of dit allemaal goed is gegaan, bekijk je nu de music video zelf op het YouTube kanaal van Punk Kids Recordings.

Blijf op de hoogte van PKR via:

http://www.punkkidsrecordings.com
http://www.facebook.com/punkkidsrecordings    
http://www.soundcloud.com/punkkidsrecordings
http://www.instagram.com/punkkidsrecordings

Genre: