Oud & Nieuw: 6 hardstyle remixen die je deze week gehoord moet hebben! | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

Oud & Nieuw: 6 hardstyle remixen die je deze week gehoord moet hebben!

Oud & Nieuw: 6 hardstyle remixen die je deze week gehoord moet hebben!

Tracks die geproduceerd zijn door de allergrootste artiesten uit de scene, lijken soms onaantastbaar en onevenaarbaar. Niet gek dat producers die zich toch aan een remix wagen een zekere druk voelen. Want ook meteen ‘iedereen’ heeft er vervolgens een mening over; het is immers de remix versus het origineel. Deze 6 hardstyle producers lieten zich niet van de wijs brengen en remixte zo’n ‘gouwe’ track!
 

1. Headhunterz – The Power of Music (Euphorizer Remix)

Voor het evenement The Return of Headhunterz zette Headhunterz een remix contest uit. Een legende die talent een onwijs mooie kans biedt en hen tevens een hele moeilijke opdracht geeft. Talent Euphorizer greep die kans. Begin dit jaar was hij nog onze #TalentTuesday-er,nu waagt hij zich aan een remix voor één van ’s werelds grootste artiesten. Een mooie remix, wellicht niet helemaal het geluid dat we van Euphorizer kennen, maar de track kent wel een aantal zeer dikke details die helemaal bij hem passen. Check die break maar eens!

2. Alpha2 – From The Rain (RVAGE Remix)

Origineel uit 2012, in een nieuw jasje in 2017: From The Rain. Een echte raw remix, met hét nu al typische RVAGE geluid (ondanks dat hij in een magazine-interviewaangaf nog op zoek te zijn naar een eigen geluid). Meer over RVAGE weten? Lees hier hoe hij begon en wat hij nog meer in petto heeft.

3. Headhunterz – The Power of Music (Modul8 Remix)

We kunnen even niet om de remix contest van Headhunterz heen; het is de Power of Music die het hem doet. Oók Modul8 koos voor deze geweldige track en wist perfect zijn eigen draai aan de track te geven.Gistermiddag maakte Headhunterz bekend dat Emphasis de remix contest won. Gefeliciteerd!

4. Psyko Punkz – Psyko Foundation (The Prophet Remix)

Onevenaarbaar zou je denken. Scantraxx-baas The Prophet ging er toch voor. Een leuke remix, met vooral een zeer fijne tweede climax. Maar het origineel blijft nóg steeds onevenaarbaar..

5. Frontliner – Somebody Say Yeah (Dillytek Remix)

‘Somebody Say Yeah’ is Frontliners knaller uit 2014 en wat lijkt dat stiekem al weer lang geleden. Precies datzelfde jaar tekent Dillytek bij Frontliners label ‘Keep It Up Music’, waarna ze ook enkele keren met elkaar de studio induiken. Een mooie flashback naar die tijd, met de remix van Dillytek.

6. Donkey Rollers – Not Afraid (Phuture Noize Remix)

Yes, deze track is niet van deze week, maar wél een track die in dit straatje hoort en alles behalve een gewone remix is. Want alweer 5 maanden geleden bracht Donkey Rollers een remix album uit met al hun ‘golden oldies’. Wie destijds hoopte op frisse, nieuwe muziek van de heren, werd overspoeld met remixen door hoog gewaarde hardstyle producers. Een gouwe ouwe nieuw leven in blazen? Phuture Noize ging de uitdaging aan en slaagde!

Welke track van bovengenoemd lijstje is jouw favoriet?

Genre: