Thunderdome, muziek professionals en kracht van melodie bij Hard Dance Event | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

Thunderdome, muziek professionals en kracht van melodie bij Hard Dance Event

Thunderdome, muziek professionals en kracht van melodie bij Hard Dance Event

Luister naar wat Thunderdome medeoprichter Irfan van Ewijk, Beatport Vice President van Music Services Terry Weerasinghe en snelgroeiende acts Atmozfears, Audiotricz en Rebourne hebben te zeggen!
 

Music Pro
Producers, let op! De Music Pro panel is er een die je niet mag missen. Dit panel is de ultieme masterclass over het complete proces van het produceren, publiceren en uitgeven van muziek. Dit panel wordt door Harmen Hemminga (Headliner Entertainment), Bas Kasper (Cloud 9 Music) en Terry Weerasinghe (Beatport) geleid.

Het Thunderdome verhaal
Je hoeft ons niet te vertellen dat Thunderdome het meest legendarische hardcore merk allertijden is. Ondanks dat het bijna drie jaar geleden is sinds de laatste editie is de hype omtrent CD-compilaties, merchandise en herinneringen groter dan ooit tevoren. Medeoprichter Irfan van Ewijk zal onthullen hoe het event van 20 jaar begon en hij kijkt terug op de meest memorabele momenten in de rijke geschiedenis van Thunderdome.

Future event experience
Ben jij meer een techgeek? Dan is het 'Event Experience of the Future' panel echt iets voor jou. Leer hoe de beleving voor fans verbeterd kan worden door digitale oplossingen. Deze oplossingen maken events niet alleen gemakkelijker en aangenamer, ze verbeteren de impact van een show en maken het beter en persoonlijker. De panelleden gaan kijken welke events er anders uit gaan zien door deze kansen en leggen uit of dit nou goed of slecht is.

Brand New Melody
Hoewel hardstyle niet altijd makkelijk toegangbaar is voor het grotere publiek, is er toch een grote groep van getalenteerde artiesten die euforische en melodische hardstyle produceren. Het 'Brand New Melody' panel laat Atmozfears, Audiotricz en Rebourne hun mening geven over melodische en raw hardstyle, maar ook gaan ze discussiëren over het creatieve proces van producen en nog veel meer. Een panel dat niet gemist mag worden!

Hard Dance Event
HDE is de ADE conferentie waar alle professionals in de harder styles wereld naar toe komen. Het vindt plaats in de Melkweg op donderdag 15 oktober. HDE geeft je de kans om een betere kijk te krijgen over hard dance en geeft een collectieve visie over de scene weer. HDE is een samenwerking van ADE, Art of Dance, B2s, Bass Events, Headliner Entertainment, Make You Dance Bookings, Most Wanted DJ Agency,  Q-dance en XXlerator.

Info
Datum: Donderdag 15 oktober
Plaats: Melkweg, Amsterdam
Tickets: amsterdam-dance-event.nl/tickets/conference/ 
Meer lezen?
http://www.amsterdam-dance-event.nl/news/2015/07/first-speakers-announced-for-hard-dance-event/4888735/
http://www.amsterdam-dance-event.nl/news/2015/08/hard-dance-event-program-nears-completion/4894804/