Even voorstellen: Spinnin' Records tekent drie nieuwe artiesten | DJ Mag NL - Living & Breathing Dance Music
Living & breathing dance music!

Even voorstellen: Spinnin' Records tekent drie nieuwe artiesten

Even voorstellen: Spinnin' Records tekent drie nieuwe artiesten

Spinnin’ Records heeft drie nieuwe artiesten getekend! Wij gaan ze even aan je voorstellen!
 

Hasse de Moor

Hasse de Moor kennen we al! We hadden al eens een interview met dit talent.Vorige week tekende Hasse de Moor een exclusieve platendeal, de 18-jarige Nederlandse dj die onlangs doorbrak met een serie energieke housetracks, uitgebracht op labels als Spinnin' Records (waar hij een remix afleverde van 2016's grote hit 'SEX' van Cheat Codes & Kris Kross Amsterdam), Dim Mak en Mad Decent. Met deze exclusieve deal verwacht Spinnin' snel nieuwe muziek van hem uit te brengen.

 

Trobi

Het tweede talent is Trobi. Hij is pas 16 jaar en heeft al flink wat aandacht gekregen met zijn producties. Trobi heeft bovendien een sterke coach in de vorm van bekend producer Boaz van de Beatz, en wordt gemanaged door de gerenommeerde Nederlandse artiest Peter Gelderblom en zijn Temazo Music Group. Binnenkort presenteert Trobi een aantal spannende nieuwe platen op het label.

 

 

Tavi Castro

Als laatste werd Tavi Castro getekend. Hij is al bekend in de fitnesswereld met zijn eigen bedrijf en kledinglijn Engineered Life. Maar hij heeft onlangs een succesvol vervolg heeft gegeven aan zijn dj-carrière. Dit leidde vorige maand al tot de populaire release  'Survive' (al snel reikend tot #28 in Spotify's Global Viral Top 50. Het is wachten op nieuwe, vette tracks!

Genre: